fbpx

Training Angsten onder de Loep

Angsten onder de Loep

Wat als angsten je dagelijks leven beïnvloeden? Welke angsten zijn dat dan en hoe kan je daar beter mee om gaan? In 6 groeps-bijeenkomsten praat je met lotgenoten, biedt de training je handvatten en tools en krijg je opdrachten om je angsten kleiner te maken.

Met een kleine groep kan je jouw ervaringen delen en handvatten delen en of ontvangen.
We nodigen je uit om jezelf onder de loep te nemen. Neem jij al je emoties serieus? Ook je angsten? Wil jij alles uit het leven halen wat er voor jou inzit? Neem nu de tijd voor jezelf. Samen kijken naar je angsten alsof het je vrienden zijn. Wat hebben ze je te vertellen?

Het is op een leuke, positieve en interessante manier ontdekken wat jou in het leven nu nog weerhoud om volledig van je leven te kunnen genieten.

Waar wacht je nog op?  Schrijf je nu in en stap in op de volgende training die start op 6 september. Deze training wordt gegeven door Gabriëlle van Brussel en Fiona van der Wal.

Nieuwe training:

Donderdag 6 september van 19.30 tot 21.30 uur start de nieuwe training van 6 bijeenkomsten in Vianen.

Ik wil me graag hiervoor inschrijven  Klik hier

Maximaal 6 personen

Prijs: 285,00

Benieuwd hoe andere de training hebben ervaren? Lees het hier

Geef Angst geen ruimte, maar ga actief aan de slag.

Trainer en Life Coach

Ik zal mij even voorstellen.

Hallo mijn naam is Fiona van der Wal. Ik ben 44 jaar oud en ik woon sinds een paar jaar in een klein dorpje aan de lek. Hier heb ik bewust voor gekozen. Ik ben er namelijk achter gekomen dat het drukke leven in de grote stad mij veel te veel prikkels gaf en ik daardoor minder goed functioneerde dan als ik wilde. Het is voor mij de beste keuze in mijn leven geweest, maar ik kan mij voorstellen dat het niet voor iedereen is weggelegd. Het heeft er bij mij ervoor gezorgd dat ik lande, ik wist wat ik wilde en ik ben mijn leven daardoor anders gaan indelen om mijn doelen haalbaar te maken. Met de opleiding professional Life Coach viel alles op zijn plaats.

Ik vind het heerlijk om met mensen te brainstormen over allerlei dagelijkse hobbels in het leven. Ik ben een erg creatief persoon in mijn denkwijze. Ik ben altijd positief ingesteld en probeer uit iedere situatie dus ook altijd het positieve te halen. Hoe moeilijk de situaties ook kunnen zijn, als ervaringsdeskundige van angststoornissen en CPTTS, weet ik dus hoe moeilijk sommige situaties kunnen zijn, maar opgeven doe ik niet!. Door het volgen van verschillende cursussen en workshops heb ik geleerd om weer vertrouwen te hebben in mijn eigen innerlijke kracht. Hoe moeilijk het soms ook was, het vinden van mijn eigen innerlijke kracht was een kado aan mezelf.

Ik heb alle hulp aangepakt om mijzelf dit kado te kunnen geven en ik heb er geen dag spijt van gehad. Door vallen en opstaan, te huilen en te lachen, heb ik mijn innerlijke kracht kunnen omarmen en zou ik geen dag meer zonder willen.

Ik ben een volhoudertje en spreekt mijn verhaal jou aan om zelf ook aan de slag te willen gaan om je innerlijke kracht te ontwikkelen, neem dan gerust contact op.

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Door te luisteren naar jouw verhaal en je te helpen bij het zoeken naar bepaalde antwoorden.
  • Je altijd een keuze geven in een aantal adviezen.
  • Je helpen bij het vinden van je eigen innerlijke kracht

Professionele hulp

Mocht het zijn dat wij jouw angsten te diep geworteld vinden zitten zullen wij jouw zeker adviseren om professionele hulp erbij te gaan zoeken. Het voordeel is wel dat je dan bij externe hulp een duidelijke hulp vraag kunt neerleggen en dus niet verplichte bent om eerst heel veel afspraken te hebben om er dan achter te komen wat jouw angst nou daadwerkelijk is!

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This