fbpx

Testimonials

Tamara
Tamara

Ik heb de training ‘Angsten onder de Loep’ gevolgd. Wat mij opvalt en aanspreekt is dat Gabriëlle en Fiona beiden Life Coaches zijn van beroep. In tegenstelling tot mijn ervaring met psychologen zijn zij meer praktisch georiënteerd en meer doelgericht op de korte termijn. Ook bedenken zij kleine haalbare opdrachten om je verder te helpen. Ik vind hun aanpak redelijk concreet en direct, wat voor een twijfelaar zoals ik helpend werkt. Daarnaast hebben ze wel respect voor wat je wel of niet op dat moment aankunt. Hun enthousiasme werkt motiverend en ze geven je echt een gevoel dat ze naar je luisteren. Ik heb de training als erg prettig, leerzaam en bewustzijn bevorderend ervaren. Dat zij zelf ook ervaringsdeskundigen zijn schept een band en geeft eerder het gevoel van thuis zijn dan in een therapeutische omgeving.

Tamara

Fieke
Fieke

Ik heb genoten van de bars behandeling. Nadien voelde ik mij heel helder en ontspannen. De prettige ruimte en het liefdevolle contact met Gabrielle zijn echt een aanrader.

Fieke

Astrid
Astrid

Vandaag een Bars behandeling gehad van Gabriëlle, wauw wat is dat heerlijk. Totale ontspanning in de verte heel veel gehoord maar heel ver weg. Behandeling is ruim een uur maar dat heb je echt niet door. Wat ben ik hier blij mee, voel me zeer goed en heel veel minder pijn in mijn schouder, hoofdpijn en pijn in enkel weg. Alle energie voel je door je heen stromen. Loom maar ook heel fit stap je van de bank af. Dit gaan we zeker herhalen. Thanks voor deze mooie beleving.

Astrid

Martin
Martin

Blij ben ik, blij met het coachingstraject wat ik heb mogen volgen bij Gabriëlle. De warme persoonlijkheid en fijne sfeer gaven mij de ruimte om goed bij mijzelf naar binnen te gaan en te ontdekken wat er aan structuren in mijzelf aanwezig was. Ook ontdekt waar ik blij van wordt en waar mijn kracht ligt, maar bovenal hoe ik op fijne wijze in mijn kracht kan blijven staan!!! Een echte aanrader om een coachingstraject bij Gabriëlle te volgen, ik zeg: “neem contact op en zet de volgende stap!!!”

Martin

Jolanda
Jolanda

Jouw coaching sessies zijn echt een aanrader voor wie wil groeien en doorpakken. Ik heb ze als heel fijn en positief ervaren, ik heb er veel van geleerd en meteen in de praktijk kunnen brengen tussen de sessies door al, onze gesprekken waren voor mij echte eye-openers en de oefeningen waren simpel en heel effectief om te groeien.

Nogmaals dankjewel voor jouw aandeel in mijn groei!! Xx

Liefs,

Jolanda

Annemieke
Annemieke

Zo op naar Deventer voor mijn “laatste” coaching gesprek met Gabrielle van Brussel gelukkig gaan we elkaar nog heeeeeeel veeeeel zien. Maar wat heeft ze me op weg geholpen echt super. Zoek je nog een goede coach dan beveel ik haar heel erg aan.

Digna
Digna
Gisteravond een hele mooie en gezellige avond gehad met Ria, Eric Koopmans en nog twee anderen. Gabriëlle heeft een workshop Encaustic Art gegeven (welke ik via haar FB pagina gewonnen had). Wij waren allemaal erg onder de indruk en het heeft voor ons allemaal veel duidelijk gemaakt. Maar ook zo bijzonder. Ik had een zeer nuchtere collega die helemaal om was. Benieuwd naar wat het inhoud? Kijk dan op de website of FB pagina van Gabriëlle van Brussel. Bedankt Gabriëlle voor deze inspirerende avond.
Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This