fbpx

Start met FutureAdPro in 15 eenvoudige stappen

Stap 1 futureAdPro

 1. Registreer je bij FutureNet Wanneer je gehoord hebt  en/of in aanraking bent gekomen over FutureNet en je online geld wilt verdienen kan je met een simpele klik je aanmelden via je sponsor. Jouw sponsor gaat je helpen om je wegwijs te maken bij FutureNet en FutureAdPro. Klik hier om je te registreren met mij als sponsor RegistreerKies een goede username (je naam of die van je business) Kies een wachtwoord en onthoud deze goed. Nadat je de bevestigingsmail van Futurenet ontvangen en bevestigd hebt, kun je verder. Dit kan soms even duren. Kijk ook even in je spambox!Let op: Zodra je je hebt geregistreerd met de link van je sponsor, kun je dit niet meer wijzigen.
 2. FutureNet Cloud Log 1x in want deze app heb je nodig om later te kunnen klikken op de advertenties. Verder doe je met deze app niets.
  Neem je smartfoon en zoek bij je app’s FutureNet Cloud en installeer deze op de telefoon. (update 5-8-18: is niet meer nodig)
 3. Log in op je computer of laptop met je inloggegevens www.futurenet.club en log in. Je komt dan op je social media pagina bij FutureNet.
  Kies boven aan de rechterkant het $ teken.
 4. Rechts boven in $

  FutureNet Social Media pagina

   

 5. Kies voor $ Back Office
  Back Office FutureNet

  Back Office

   

 6. Kies voor FutureAdPro Er opent nu een nieuw scherm en je ziet 3 ronde afbeeldingen. Kies de middelste afbeelding FutureAdPro
  FutureAdPro

  FutureAdPro

   

 7. Log in met je inloggegevens
  FutureAdPro inloggen

  FutureAdPro inloggen

   

 8. Dashboard FutureAdPro account
  FutureAdPro Dashboard

  FutureAdPro Dashboard

   

 9. Kies voor mijn Ad PacksStap 1 futureAdPro
 10. Koop een Ad Pack Kies voor welk bedrag je een Ad Pack wilt kopen. Begin klein met een Ad Pack van $ 10 of iets groter als het budget het toelaat van $ 50. FutureAdPro koop nieuwe ad packs
 11. Je hebt nog geen geld in je online account, dus ga naar “koop meer Ad Packs” FutureAdPro Koop meer Ad Packs
 12. Vul het aantal Ad Packs in dat je wilt aanschaffen Je kan al starten met een Ad Pack van $ 10. Kijk goed wat je speelruimte is om te starten. Heb je meer geld te besteden kan je meer pakketen aanschaffen. Dan ga je wel sneller verdienen. Aan jou de keus.
 13. Kies je betaalmethode. Volg deze instructie goed.

  Kies voor Sofort. Dat werkt het snelst wanneer je geen bitcoins hebt. Sofort is de Duitse Ideal. En via de bank overschrijven duurt een week en je betaalt meer (bank)kosten. Dit werkt direct en je kunt je eigen bank kiezen. FutureAdPro Sofort
 14. Reken je pakket(ten) af Onderaan de pagina aan de linkerkant is de knop Koop.FutureAdPro Koop
 15. Loop je betalingsstappen door Neem je tijd om de stappen via Soloft door te lopen. Controleer of het juiste bedrag is afgeschreven van je rekening. Let op: Je koopt voor voor $50, maar in euro’s is het € 46,64.
 16. Vanaf nu ga je geld verdienen. Je gaat de start maken om geld te verdienen. Kijk hoe makkelijk het is. Klik op bekijk Ads en kies je advertenties. De teller houd het netjes bij. Bij 10 krijg je de melding met de datum van morgen met een tijdstip. Morgen voor dat tijdstip weer inloggen en je 10 advertenties aanklikken.FutureAdPro bekijk advertenties
  Hoe eenvoudig waren deze stappen? Peace of Cookie zeg ik dan altijd. Maar ik hoop dat je het heeft geholpen om online je geld te gaan verdienen. Gaan voor financiële vrijheid en een buffertje voor later. Heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op. Mag telefonisch, per mail, via Whatsapp of spreek me gerust aan mocht je in de gelegenheid zijn. Ik sta voor je klaar om jouw droom te laten verwezelijken. Schroom niet als je iets niet snapt om mij te benaderen, op welke manier dan ook.Heel veel succes 
  NB.

  Het kan zijn dat je een melding in het rood krijgt, waarin men je zegt dat je account niet veilig is. Zij willen dat je OTP installeert. Dit is een dubbele beveiliging via je mobiele telefoon. Elke keer dat je inlogt dien je dan via je telefoon een gegenereerde code in te voeren. Helaas werkt dit systeem nog niet vlekkeloos. Dit hoef je dus nu NIET te doen. Het is in het team voorgekomen dat mensen 3 dagen niet konden inloggen en dus niet konden klikken doordat de OTP niet naar behoren werkte. Dus dan leveren je adpacks geen geld op! Zolang jouw account geen hele hoge bedragen bevat is het advies om de OTP nog niet in te stellen.
  (update 5-8-2018: alles werkt naar behoren en zeker te adviseren om je OTP in te stellen. IK help je er graag mee)

 17.  De melding blijft dan wel steeds zichtbaar in het rood.

  FutureAdPro NB
  Tip

  Op de pagina bij de advertenties waarop je gaat klikken staan er vaak 12. Je hoeft er maar 10 te klikken. Elke advertentie duurt ongeveer 30 seconden. Daarna ga je naar de volgende tot je ze alle 10 hebt gehad. Het viel mij op dat er veel advertenties waren van bitcoin, blockchange, chineese en japanse websites. FutureNet werk wereldwijd en je komt dus advertenties tegen uit allerlei landen. Maar ik heb ook coaches, bedrijven en organisaties uit Nederland gezien. Ik bekijk deze advertentie veel aandachtiger en ik ga op zoek naar ze op het social media platform. Leuk om je netwerk op te bouwen. Iedereen besteed aandacht aan zijn advertentie en wie weet ga jij ook een advertentie maken. Als ik met je mee kan denken: ik doe het graag. Je hebt tenslotte niet voor niets een advertentiepakket gekocht.

  FutureAdPro advertenties

Pin It on Pinterest

Share This