fbpx

Snel rijk worden: Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd

» Geplaatst door op zondag 5 augustus 2018 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Snel rijk worden: Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd

Kijk, snel rijk worden doen maar heel weinig mensen. Het kost actie, inzet, investeren, motivatie en positieve mindset. Het kost gewoon tijd. Niemand zal dat ontkennen en het is fabeltje dat je met online geld verdienen snel rijk kan worden. Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd, wat betekend dat je op de lange termijn moet kijken en bouwen aan een toekomst met meer vrijheid in tijd, meer vrijheid in geld en vrijheid in je leven.

Wat betekent rijk zijn eigenlijk? In Nederland betekend rijk zijn dat je een dak boven je hoofd hebt, je dagelijkse boodschappen kan doen, je verzekeringen en belastingen kan betalen en een buffertje op de bank hebt staan. Je kan zonder nadenken spullen aanschaffen die je denkt nodig te hebben, regelmatig lekker uit eten kan gaan en minimaal 1x per jaar goed op vakantie kan gaan. 

Klink allemaal heel goed, maar kan het nog beter? Ja, dat kan het zeker. Het begint allemaal met verstandig nadenken wat je wilt gaan bereiken.

Stel: je hebt moeite om elke maand de eindjes aan elkaar te knopen of je vakantiegeld verdwijnt in de huishoudpot of worden de achterstallige betalingen mee weggewerkt.
Stel: je wilt nu eindelijk je droomreis gaan maken, volledig verzorgd en met het hele gezin
Stel: je hebt een familie auto maar eigenlijk wil jij je droomauto
Stel: je werk fulltime voor een baas, maar liever ga jij je eigen onderneming starten
Stel: je hebt een buffertje op je spaarrekening, maar met de huidige rent van 0,03% gaat je droomreis of droomauto er niet komen.

Rente ING

Alles begint met wat jij zou willen bereiken. Alles is mogelijk, wat je ook droomt, maar je moet er wel iets voor doen. Met alleen een positieve mindset gaat je onderneming niet lopen. Met alleen een plan ga jij je droomreis niet maken, zonder motivatie gaat er niets gebeuren. Zonder actie geen resultaat.

Er is een oplossing die ik graag met je wil delen. Een oplossing om in één jaar jouw resultaat van je vrijheid in geld, je vrijheid in tijd en de vrijheid in je leven te bereiken. Ja, dat betekent 365 dagen jouw actie, jouw inzet, jouw motivatie en jouw positieve mindset. Elke dag om je dromen uit te laten komen. Elke dag om jouw resultaat te halen die jij voor ogen hebt.

Dit doe je niet alleen. We doen het samen. Als één team werken we een heel jaar lang samen. Van begeleiden, motiveren, stimuleren en activeren. Door nieuwe dingen te leren, te doen en actief aan de slag te gaan kan jij je dromen werkelijkheid laten worden. Ik help je er heel graag bij. Niets maakt mij gelukkiger dan jouw dromen te zien uitkomen.

Ga nu je kans pakken om 1 jaar lang samen met mij de weg naar vrijheid te bewandelen.

Schrijf je nu hier in   Ja, ik wil ook 365 dagen meedoen  

Na je inschrijving neem ik gelijk persoonlijk contact met je op en samen maken we het plan om jouw toekomst nog mooier en beter te maken. 

Heb je nu al vragen, stel ze dan gerust en mail naar info@gabriellevanbrussel.nl of bel mij gewoon op. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This