fbpx

Medicatie op voorschrift

» Geplaatst door op donderdag 10 oktober 2019 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Medicatie op voorschrift

Onlangs schreef ik op Facebook een stuk over mijn ervaring over vitamine B12, D3 en selenium tekort en welke gevolgen dit had voor mijn welzijn. Injecties B12, druppels D3 en pilletjes om andere tekorten aan te vullen en dat allemaal in hoge dosis. De gemiddelde prijs aan potjes met pilletjes, drankjes en druppeltjes om mijn gezondheid op pijl te houden is best een aanslag op je portemonnee.

Ik ben geen fan van pilletjes slikken. Er is niets mis met pilletjes die hun werk doen, die je nodig hebt of je pijn dragelijk maken. Alleen heb ik er moeite mee om ze door te slikken.

Zo kreeg ik enkele vragen over, als ze Orgaderm gingen gebruiken ze moesten stoppen met het slikken van pilletjes die ze voorgeschreven hebben gekregen van de huisarts of dokter. Mijn antwoord is heel duidelijk hierover: dit doe je alleen in overleg met je huisarts of dokter.

Wanneer je zelf multi-vitamine, D, C of andere aanvullingen koopt bij het Kruitvat, Etos of online zoals de vitamine-store of zelf bij BOL.com, dan zou je deze kunnen vervangen door Orgaderm. In Orgaderm zitten 18 verschillende vitamines, mineralen, co-enzymen en extracten in zeer hoge concentraties. Wat Orgaderm uniek maakt is de combinatie van de verschillende ingrediënten en in vloeibare vorm is, zodat het veel sneller door het lichaam wordt opgenomen.

Ook de blend van oa: Marine Collageen, Hyaluron, Q10 en Silicium zorgt voor een unieke samenstelling die nog niet op de Europese markt te vinden is. Deze 3 in 1 Bioactieve Beauty Drink zorgt voor glanzende haren en voorkomt haaruitval, helpt het verouderingsproces te vertragen en verminderd rimpels en diepe lijnen en een zorgt voor een frisse uitstraling. En het zorgt voor de nagels zodat ze minder snel breken, scheuren en verkleuren. In combinatie met Bionail ben je verzekerd van mooie gezonde en stevige nagels.

Ben je allergie’s voor vis? Door de Marine Collageen bevat Orgaderm vis en is dus niet voor jou geschikt.
Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Orgaderm wordt dan afgeraden.
Neem 1 shot van 25 ml in de ochtend tijdens of na het ontbijt. Niet op een nuchtere maag. Door de hoge concentraties kan het je een misselijk gevoel geven.
Drink voldoende water naast andere dranken zoals koffie, thee of fris.

Een gezonde Beauty Lifestyle begint bij jezelf. Weet wat je eet, drinkt en beweeg voldoende. Medio december 2019 komt er een nieuw product Biorade bij JeTaSo die helpt je met gewichtsverlies en is 100% biologisch. Heb je hierbij hulp nodig? Ik help je graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This