fbpx

Marine collageen

» Geplaatst door op donderdag 19 september 2019 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Marine collageen

Viscollageen of Marine collageen

Collageen is het allerbelangrijkste eiwit in je lichaam. Collageen zit onder andere in je botten, tanden, spieren maar ook in je huid. Collageen is “de lijm” die je lichaam gebruikt bij je opbouw van je spieren en zorgt voor een stevige en veerkrachtige huid.

Vanaf je 25 levensjaar loopt het collageen gehalte terug en verlies je per levensjaar 1% van het opgebouwde collageen. Zo zie je met verstrijken van de tijd, de afname van collageen, je huid tekenen laat zien van veroudering en je lichaam minder vitaal is. Vanaf je 50ste levensjaar maak je nog maar weinig collageen aan en zullen rimpels en lijnen zichtbaar gaan worden.

Het is dus belangrijk je collageen aan te vullen en uit verschillende onderzoeken is gebleken dat met name de juiste collageen belangrijk is voor de resultaten. Collageen komt uit natuurlijke bronnen: Dieren, planten en vissen. Collageen wat het beste wordt opgenomen door ons lichaam is het collageen dat het meest lijkt op het type dat door ons lichaam wordt geproduceerd. En dat is viscollageen. Ook wel Marine collageen genoemd.

Marine collageen wordt gemaakt van de huid of schubben van zoutwater vissen. Dit collageen wordt gemiddeld 1,5x beter opgenomen dan andere soorten collageen. Het bevat 8 essentiële aminozuren, waaronder glycerine en proline. Glycine is een allesomvattend aminozuur dat de opbouw van droge spiermassa bevordert, het centrale zenuwstelsel beïnvloedt om oa vorming van maagzweren te voorkomen, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen heeft en de glucosetolerantie verbetert ter bescherming tegen diabetes. Proline is belangrijk voor het stimuleren van de synthese van collageen en werkt als een antioxidant door vrije radicalen te verwijderen om celbeschadiging te voorkomen.

De gezondheidsvoordelen van Marine collageen:

Huid: de huid ziet er zichtbaar jonger uit, waarbij rimpels en lijnen gaan afnemen. Elasticiteit wordt verhoogd en de huid wordt sterker en gezonder. Marine collageen heeft daarnaast een positief effect op striae en cellulitis en vermindert schade ontstaan door de zon. Het aanvullen van collageen kan leiden tot het sneller genezen van oa: littekens, huiduitslag of brandwonden.

Haar: Marine collageen maakt het haar dikker en glanzender en de haargroei wordt gestimuleerd.

Nagels: gespleten nagels nemen af, nagels worden versterkt en de groei wordt bevorderd. In combinatie met Bionail worden je nagels van binnenuit en van buitenaf gestimuleerd.

Lichaam: Marine collageen versterkt botten, gewrichten en kraakbeen. Door Marine collageen aan je dagelijkse voeding toe te voegen, heb je minder last gewrichtsklachten. Marien collageen is een zuivere eiwitbron die geen koolhydraten, suiker of vet bevat. Dagelijkse inname van Marine collageen kan helpen om de eetlust te onderdrukken door je langer vol te laten voelen en zo gewichtsverlies helpen te bevorderen naast voldoende bewegen en water drinken.

Marine collageen poeders of pillen worden minder goed opgenomen. De moleculen van collageen in drankjes of shots zijn namelijk zo klein en geconcentreerd, dat het binnen 15 minuten wordt opgenomen in de bloedbaan.

Orgaderm het Anti-aging boost voor je lichaam.

De hoeveelheid Marine collageen in Orgaderm is 6250 mg ofwel 6.25 gram
Je dagelijkse shot Orgaderm van 25ml is de perfecte ondersteuning die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren van binnenuit. Naast Marine collageen zijn er 17 andere ingrediënten in hoge dosering die Orgaderm tot een uniek beauty drink maakt wat niet te evenaren is. Maandelijks is er controle door Instituut Kurz over de kwaliteit van Orgaderm. Door zelf de qr-code te scannen die op de fles staat weet je precies wat er in zit.

Er zijn verschillende beauty drinks verkrijgbaar, maar nooit met de hoeveelheid Marine collageen zoals in Orgaderm. Er zit vaak een andere (goedkopere) collageen in of de kuur is vaak te kort of erg duur. De prijzen liggen tussen de € 49,00 voor 500ml of € 180,00 voor 1 kuur van een maand. Orgaderm is dan ook uniek qua prijs en qua ingrediënten.

Met 1 fles Orgaderm doe je 1 maand en bewaar je in de koelkast. Met het bijgeleverde glaasje neem je elke ochtend tijdens of na het ontbijt een shot van 25ml Orgaderm. Doe het niet op een lege maag, dit kan je een misselijk gevoel geven. Dit door de hoge concentratie heilzame ingrediënten. Kinderen hebben geen extra collageen nodig en de advies leeftijd is +18. Ben je ergens allergisch voor? Check dan de ingrediëntenlijst.

Wil je meer weten over Orgaderm? Neem dan vrijblijvend contact op via info@gabriellevanbrussel.nl

Bestellen kan via www.gabriellevanbrussel.nl/bionail en kies voor shop en Orgaderm.

Wil je Orgaderm kopen tegen inkoopprijs: Kies dan voor registratie en ontvang alle producten met 25% korting, ontvang de nieuwsbrief en profiteer van verschillende acties speciaal voor geregistreerden.

Ingrediënten

Er is een speciale facebookpagina voor gebruikers van Orgaderm. Een activatie groep om elkaar te ondersteunen, ervaringen te delen, tips&tricks, en resultaten te laten zien. Je bent hier uitgenodigd om deel te nemen. 1 voorwaarden: je gaat starten met Orgaderm en hebt je fles besteld.
Orgaderm Challenge: Beauty Life Style Changers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This