fbpx

Let Your Dreams Take A Flight

» Geplaatst door op zondag 17 september 2017 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Let Your Dreams Take A Flight

In de Business Lounge zie ik elke dag deze tekst. Wanneer ik mijn eerste cappuccino inschenk kijk ik dromerig naar de blauwe letters. De tekst komt niet helemaal uit de lucht vallen, we zitten namelijk op de Fokkerstraat. Let Your Dreams Take A Flight.

Een beter begin van de dag kan ik niet hebben. Starten met een droom en neem het mee de dag in. Elk moment dat ik bezig bent met mijn droom komt het uiteindelijke resultaat sneller dichtbij. Ik heb geen haast, geen vliegende start, maar wel een droom. De droom heb ik zover ik nu kan uitgewerkt en een realistisch einddoel gesteld. Nu kan ik de focus leggen op een doel. Welke stappen kan ik nu zetten om het doel te bereiken? Verschillende paden heb ik uitgezet. Soms loopt een pad dood en kan ik een zijstap maken naar het andere pad. Maar de focus is nog steeds het einddoel.

Raak ik mij focus wel eens kwijt? Natuurlijk. Ik ben ook maar een mens. Ik raak soms ook de weg kwijt en wordt meegezogen in de snelle wereld van nu waarin perfectie en het van alles “moeten” de overhand hebben.  Doen zoals het hoort. Meegaan in de massa van miljoenen mensen en slaat de angst voor afwijzing en kritiek toe.
De kunst is om de focus weer te vinden, het op te pakken en er opnieuw voor te gaan. En dat elke dag opnieuw.

Ik heb elke dag een keuze:

Elke dag kan ik opnieuw kiezen. Ik kies voor mijn gedachten die mij verder brengen naar mijn einddoel. Elk moment kan ik kiezen waar ik heen wil en wat ik kan gaan doen. Kiezen wat goed voor mij voelt op het pad wat ik aan het lopen ben. Vertrouwen hebben in wat ik voor mezelf kan bereiken. De mogelijkheden zijn eindeloos als je de stap durft te nemen.

Welke stap ga jij nemen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This