fbpx

In het begin kon ik het ook niet geloven

Geef jezelf financiële ruimte en laat het stromen met gemak, vreugde en glorie! Doe mee met deze unieke kans.

Tot enkele weken geleden had ik er nog nooit van gehoord. Ik ben aan het googlen geslagen en de voors en tegens doorgelezen. Links en rechtsom gekeken. Films en webinars gekeken en geluisterd. Zou het echt zo makkelijk zijn? Ik besloot mijn intuïtie te volgen en de stap te wagen in FutureNet. Wat had ik te verliezen?

De start van mijn eerste AdPack

Wat heb ik ontdekt?

Als zelfstandig ondernemer is een buffer voor later meer dan welkom. Maar niet alleen voor ondernemers maar ook als je werkt in loondienst, een uitkering ontvangt of al van je pensioen kunt genieten, is een financiële reservepot een mooi vooruitzicht. Van de banken ontvangen we nog maar minimale rente, van de overheid kunnen we weinig verwachten en het levenonderhoud wordt duurder.

Daarnaast heeft het een social media platform waarmee je onder andere vrienden kan maken, chatten en berichten kan plaatsten en daar verdien je mee. Iedereen kan gratis een account aanmaken (vanaf 18 jaar).

 

Hoe zou het zijn als:

Je meer financiële vrijheid had?

Je een passief inkomen kunt genereren met maar 5 minuten per dag?

Je geldzorgen kan omzetten naar een positief banksaldo?

Je een verschil in de wereld wilt maken voor jezelf én anderen?

Slapend rijk wordt? Ja het kan echt!

 

Sinds juli 2018 ben ik met het avontuur begonnen bij FutureNet en kan het geld verdienen beginnen.

Stap ook in de wereld van FutureNet

Maar hoe werkt het dan?

Futurenet is een multimediabedrijf opgericht in 2012 en is een social media platform voor mensen zoals jij en ik. Hier word je betaald voor je activiteiten en voor het klikken op advertenties. Een onderdeel van FutureNet is FutureAdPro. Dit onderdeel (AdPack) gaat zorgen voor je basisinkomen en, als je het slim speelt, zorgen dat je veel commissies krijgt en lekker gaat verdienen.

 

Wat moet ik daar allemaal voor doen om lekker te gaan verdienen?

Elke dag klik je op 10 advertenties en dat kost je ongeveer 5 minuten. Het maakt niet uit hoeveel AdPacks je hebt … 1, 2, 5 of 30, elke dag gewoon 5 minuten naar 10 advertenties kijken van ieder 30 seconde!!!! Makkelijker kan het echt niet.

Dat is alles!

Hiervoor koop je minimaal 1 advertentiepakket van $10 of $50. Ik adviseer met de $50 te starten… dat heb ik ook gedaan. Later kan je beslissen om er meer bij te kopen. Kijk eerst hoe het werkt en dan wordt je vanzelf enthousiast. 

Koop je meerdere advertentie pakketten (AdPacks) dan zal er nog meer geld binnenstromen. Wees verstandig en gebruik hier uitsluitend je spaar/speelgeld voor. Geld dat je op korte termijn niet nodig heb.  Begin rustig aan en laat het groeien. Het mooie is dat je hiervoor nog steeds maar 5 minuten per dag hoeft te klikken.

 

Ja, leuk. Maar wat levert mij dat nou op?

Elke AdPack van $10 of $50 levert een rendement op van 20% na ongeveer 122 dagen. Je AdPack van $50 is $60 waard geworden en die van $10 is dan $12 waard. Dit werkt het beste als je elke dag 5 minuten op 10 advertenties klikt. Je AdPacks zijn dan vervallen en je kunt weer opnieuw investeren in AdPacks. Investeer jij je (spaar)geld in AdPacks, dan is je jaarrendement dus 60% in plaats van die 1% die je bij de bank krijgt. Als het al niet minder is.

REKENSOMMETJE:

Aantal adpacks – Rendement 20% na om en nabij 122 dg – Rendement 60% na 366 dg-

1       adpack   $50 –> $60                    $10,                                             $30

10     adpacks $500 –> $600,-              $100,                                           $300

100   adpacks $5.000 –>$6.000           $1.000,-                                       $3.000

1000 adpacks $50.000 –> $60.000      $10.000,-                                     $30.000

 

Dat wil ik ook! Wat moet ik doen?

Wil jij ook 5 minuten per dag klikken en vandaag starten? Gewoon met $10 of $50 om te kijken hoe het werkt? Je eigen overvloed creëren? En niet alleen voor jou, maar voor iedereen! De kansen en mogelijkheden met dit platform zijn grenzeloos voor het manifesteren van geld online. 

 

Wat heb ik nodig?

Allereerst heb je een computer of een laptop nodig. Je speelgeld (begin klein) en een smartfoon (voor verificatie). Thats it. En elke dag 5 minuten klikken.

 

Ja, ik ben overtuigd en dit wil ik ook!!

Je meld je aan en dat kost je nog helemaal niets… dan maak je een account aan op het social media platform van FutureNet dat is ook gratis… Hoe wordt het nog beter dan dit? Zoek jij mij even op? Klik op deze link.

Als jij besluit te investeren in jezelf met FutureAdPro gebruik dan deze link want dan ben ik je sponsor. Ik help je bij alle vragen met je start bij FuturerNet. Samen bouwen aan financiële vrijheid. 

Net FaceBook, maar dan anders

Stap mee in FutureNet en spring in een nieuwe avontuur. Laat je dromen uitkomen met 5 minuten klikken per dag. Hoe mooi is dat?
Durf te investeren in je toekomst, hoe klein dan ook en zie wat het voor jou kan gaan doen.

Ik wil gelijk investeren en NU starten met FutureAdPro

Lees dan de: Start met FutureAdPro in 15 eenvoudige stappen inclusief bonustip.

Veel liefs Gabriëlle 

Pin It on Pinterest

Share This