fbpx

Doe wat je goed voelt. Kritiek krijg je toch wel

» Geplaatst door op zaterdag 11 augustus 2018 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Soms komt er iets op je pad in je leven waar je gelijk helemaal blij van wordt. Alle cellen in je lichaam gaan bewegen, je hart maakt een sprongetje, de voelt de vlinders in je buik en in je hoofd springt een lampje aan. Doe wat je goed voelt. Kritiek krijg je tocht wel.

Doe wat je goed voelt. Kritiek krijg je toch wel.

Het overkomt ons allemaal. Bij de eerste moment weet je of het bij je past of niet. De radartjes gaan draaien wat de mogelijkheden allemaal kunnen zijn. Alle voors- en tegen passeren de revue. En dan kies je: ja of nee. Wat je ook kiest, het is goed voor jou. Elk moment mag je weer kiezen en morgen en overmorgen en volgende week. Je hoeft het niet te verdedigen, uit te leggen of verantwoording af te leggen. Je weet het heel goed zelf. Jij kiest waar jij heel blij van wordt. Dat kan ja zijn maar ook een nee. 

Een ieder mag kiezen wat ze willen. Soms een keuze vanuit het ervaring, soms een keuze vanuit onwetendheid en soms een keuze uit: dit ken ik niet, dus dat kan niet goed zijn.
Jouw keuze kan voor andere vaak iets zijn wat ze niet begrijpen. Hoe vaak je al niet gehoord: “Hoe kan je dat nu doen” of  “ik snap niet dat je dat doet” of “wat een slechte keuze” of “ik begrijp niet wat je daarin ziet” of “je bent wel wijzer dan dit” of “zo ben jij niet” of “dat zou ik niet doen als ik jou was” of “dat is niets voor jou”.

Het komt op je pad en jij beslist of je er iets mee doet ja of nee. Het komt op een bepaald moment aan je voorbij en dan nog een keer en nog een keer en dan ga je eens beter kijken waarom het aan je voorbij komt. Ga onderzoek doen, ga vragen stellen en laat je goed informeren. Vragen staat vrij en kies de persoon waarvan jij een goed gevoel bij hebt. 

Laat je angst niet meer regeren en vertrouw op je innerlijke ik. Jij weet het antwoord op de vraag die je hebt. Jij “weet” wat goed is voor jou. 

Ook ik heb begin juli een keuze gemaakt. Al eerder zei ik al dat een ander soort Media Platform naast FaceBook zou komen en dat het een kwestie van tijd zou zijn voor dat het er was. En Yes, het begin is er al. FutureNet. Ook bij mij kwam het op mijn pad en ik maakte de keuze om hiermee aan de slag te gaan. Een weet je: garanties in het leven zijn er niet. Er is er maar één en dat betekent dat er een einde aan je leven komt. De rest van je leven moet je gaan ervaren, leven, beleven in het huidige moment.

Maak van de rest van je leven een Happy Leven. Ga ermee aan de slag en kijk wat het voor jou kan betekenen.

Ik help je er graag bij om jou de juiste vragen te laten beantwoorden.

 

Maak er een mooie dag van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This