fbpx

Dit ben ik

Gabriëlle van Brussel: dit ben ik

Mijn reis in de afgelopen jaren hebben mij gebracht waar ik nu ben. Een alleenstaande moeder van inmiddels 2 bijna volwassen zonen, werkend als personal assistent bij Luisterkind, met een passie voor het ondersteunen voor diegene die het nodig hebben. Als Life Coach kan ik hierin een dankbare taak vervullen. Als ervaringsdeskundige van depressiviteit weet ik als geen ander hoe het leven kan zijn als je de zon niet meer ziet schijnen. Wanneer je liever thuis met de gordijnen dicht je in eenzaamheid terug trekt. Als je de moed niet meer kan opbrengen om vrienden, familie of collega’s onder ogen te komen en de wereld om je heen niet meer begrijpt. Jezelf niet meer de verzorging geeft die je nodig hebt en alles de boel de boel maar laat.

Mijn ervaring door weer actief de wereld om mij heen te verkennen, uit mijn comfort-zone te stappen en activiteiten te doen die ik leuk vond, ging de wereld weer voor mij leven. Ik investeerde in mijn leven, mijn persoon, mijn Zelf. Volgde opleidingen, cursussen en workshops  en kreeg de mensen op mijn pad die, voor dat moment, nodig waren. De ontdekkingsreis naar mijn ware ik. Wie ben ik, waar ben ik en waar wil ik naar toe in dit leven.

4f1636014c4fa5e5b6b3284c9dcd400c

Wie kan een Life Coach gebruiken?

Iedereen komt momenten in zijn leven tegen:

 • Dat het niet zo lekker loopt
 • Het niet zo gaat zoals je dat graag zou willen
 • Je hoofd het overneemt van het gevoel
 • Je leven je overkomt en jij bent de regie volledig kwijt
 • Je grenzen zijn bereikt en je vast in het leven zit
 • Je dromen dromen blijven en niet weet hoe je ze kan laten uitkomen
 • Het evenwicht zoek is tussen sterk en kwetsbaar zijn
 • Je vasthouden aan vastgeroeste patronen en handelingen
 • Je door de chaos in je leven de focus niet meer kunt vasthouden

Wat kan ik voor je betekenen?

Laat mij je helpen om je te ondersteunen in jouw leven:

 • Door toekomst gerichte vragen te stellen.
 • Het resultaat te behalen die jij voor ogen hebt.
 • Je actief in beweging te zetten voor blijvende resultaten.
 • De inzichten naar voren te laten komen die diep in jezelf verborgen zitten.
 • Het vergroten van je zelfvertrouwen en meer in balans te zijn.
 • Bewustwording van de keuzes die je maakt en vol energie er tegen aan gaat.
 • Kleine veranderingen positief inzetten voor een blij, leuk en gelukkiger leven.
 • De uitdaging aangaan je innerlijk drive aan te moedigen.
 • Je Krachtig en flexibeler laten omgaan met nieuwe omstandigheden, andere mogelijkheden en situaties.

Waarom kies je voor mij?

4fb438d9c772c23d40d57a84c68bd476Als gecertificeerd Life Coach Professional bij Health Balance Group, ervaringsdeskundige met ruime levenservaring sta ik open voor wat het leven ons brengt. In onze 1 op 1 gesprekken zijn eerlijkheid, openheid en betrokkenheid belangrijke ingrediënten voor het gesprek. Met empathie, to the point en de beroemde stok achter de deur, vergeten we de humor ook niet. Luister ik naar je en laat de antwoorden vanuit jezelf komen, laat mijn intuïtie spreken en laat het spirituele voorbijkomen. Laat je meevoeren met mijn enthousiasme en gun jezelf het inzicht, de zon en een fijn leven.

 

Van Brussel Missie:

Ik streef naar een wereld waarin elke persoon op zijn of haar eigen manier durft te leven. Met een levensstijl die leidt tot meer –innerlijke- rust, ruimte in vrije tijd en een betere work-life die in balans is, in een rechtvaardige wereld, waarin mensen elkaar én het milieu respecteren. Een wereld waarin wij in vrijheid keuzes kunnen maken en onze talenten en vaardigheden kunnen ontplooien. Een wereld waarin iedereen de kans krijgt om  in een veilige, gezonde en liefdevolle omgeving een passievol en aandachtig leven te leven en dromen te verwezenlijken.

Van Brussel Visie:

Ik wil iedereen bewust maken van hun eigen liefdevolle kracht, kan ‘staan voor zichzelf’, ‘te zijn wie je bent’ en eigen keuzes kunnen maken in alle facetten van het leven. Op een onafhankelijke manier, met een diep verlangend, zingevend en doelbewust in het leven te staan. Dit is het beginpunt voor een gelukkig, vervullend leven. Juist vanuit deze positie kunnen we het respect voor- en de verbondenheid met- andere voelen. Als wij elkaar respecteren en ons verbinden kunnen wij samen een veilige samenleving creëren voor onszelf en onze kinderen.

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This