fbpx

Blog

Kijk welke mogelijkheden er ook voor jou zijn

Geplaatst door op zondag 9 december 2018 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Waar kies jij voor?

Schrijf je gratis in en kijk welke mogelijkheden er ook voor jou zijn.


Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Wat is er tegenwoordig nog gratis en wat zijn de addertjes onder het gras?

Kijk welke mogelijkheden er ook voor jou zijn

Het Social Media Platform is helemaal gratis en hiermee kan je, net als bij FaceBook, de berichten delen, chatten, liken. Vrienden maken over de hele wereld. Onze wereld een stukje mooier maken met jouw bijdrage met de FutureNet Foundation.

Wat is er mooier om eens een kijkje te nemen en het te gewoon te proberen?
Wat houd je tegen?

 • Denk jij in onmogelijkheden:
 • Ik heb hier geen tijd voor
 • Ik kan niet verkopen
 • Ik wil mijn vrienden niet belasten
 • Ik moet zeker veel geld investeren
 • Ik denk niet dat Multi Level Marketing werkt
 • Het zijn Poolse eigenaren, dus dat kan niet goed zijn
 • De markt is al snel verzadigd, dus ik ben te laat

En wat dacht je de opmerkingen zoals het is een Piramide spel of Ponzi systeem? Kijk het filmpje

Ik ga het niet verdedigen, ontkrachten of je ander sinds overtuigen. Je wilt wel of je wilt niet. Thats it. Traditioneel vasthouden aan wat je gewend bent is prima, maar verwacht dan niet dat het je gaat brengen waar je dromen liggen.

Wat is er allemaal wel mogelijk? Er zijn verschillende verdienmodellen zoals: Matrix, AdPro en FuturoCoin. Dat zijn de producten die je kan aanschaffen om de verdienmodellen te laten gaan werken.


Het meest hoor je over het 10 minuten klikken per dag op 10 advertenties. Dit is het verdienmodel van AdPro. Je koopt een AdPack van $10 of $50 en met het klikken verdien je commissie. Elke dag weer. Na ongeveer 150 dagen is je AdPack repectievelijk $12 of $60 geworden. Deze ga je weer herinvesteren. Hoe meer AdPacks je hebt hoe meer commissie per dag je ontvangt, waardoor je sneller van je commissie nieuwe AdPacks kunt kopen.

De start van mijn eerste AdPack

Je koopt dus een AdPack en je ontvangt buiten je commissie ook nog 800 views voor een advertentie van bijvoorbeeld je eigen bedrijf, je webshop, je vereniging waar je lid van bent of producten die je verkoopt. Deze advertentie komt langs bij ruim 4 miljoen FutureNetters. Een win-win resultaat.

Ben jij benieuwd hoe FutureNet voor jou kan werken? Hoe jij volledig online geld kan verdienen met de verschillende verdienmodellen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er alles over en laat je live zien hoe alles eruit ziet en hoe ik mijn geld online verdien.

Start vandaag nog en schrijf je gratis in voor het Social Media Platform

Doe wat je goed voelt. Kritiek krijg je toch wel

Geplaatst door op zaterdag 11 augustus 2018 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Soms komt er iets op je pad in je leven waar je gelijk helemaal blij van wordt. Alle cellen in je lichaam gaan bewegen, je hart maakt een sprongetje, de voelt de vlinders in je buik en in je hoofd springt een lampje aan. Doe wat je goed voelt. Kritiek krijg je tocht wel.

Doe wat je goed voelt. Kritiek krijg je toch wel.

Het overkomt ons allemaal. Bij de eerste moment weet je of het bij je past of niet. De radartjes gaan draaien wat de mogelijkheden allemaal kunnen zijn. Alle voors- en tegen passeren de revue. En dan kies je: ja of nee. Wat je ook kiest, het is goed voor jou. Elk moment mag je weer kiezen en morgen en overmorgen en volgende week. Je hoeft het niet te verdedigen, uit te leggen of verantwoording af te leggen. Je weet het heel goed zelf. Jij kiest waar jij heel blij van wordt. Dat kan ja zijn maar ook een nee. 

Een ieder mag kiezen wat ze willen. Soms een keuze vanuit het ervaring, soms een keuze vanuit onwetendheid en soms een keuze uit: dit ken ik niet, dus dat kan niet goed zijn.
Jouw keuze kan voor andere vaak iets zijn wat ze niet begrijpen. Hoe vaak je al niet gehoord: “Hoe kan je dat nu doen” of  “ik snap niet dat je dat doet” of “wat een slechte keuze” of “ik begrijp niet wat je daarin ziet” of “je bent wel wijzer dan dit” of “zo ben jij niet” of “dat zou ik niet doen als ik jou was” of “dat is niets voor jou”.

Het komt op je pad en jij beslist of je er iets mee doet ja of nee. Het komt op een bepaald moment aan je voorbij en dan nog een keer en nog een keer en dan ga je eens beter kijken waarom het aan je voorbij komt. Ga onderzoek doen, ga vragen stellen en laat je goed informeren. Vragen staat vrij en kies de persoon waarvan jij een goed gevoel bij hebt. 

Laat je angst niet meer regeren en vertrouw op je innerlijke ik. Jij weet het antwoord op de vraag die je hebt. Jij “weet” wat goed is voor jou. 

Ook ik heb begin juli een keuze gemaakt. Al eerder zei ik al dat een ander soort Media Platform naast FaceBook zou komen en dat het een kwestie van tijd zou zijn voor dat het er was. En Yes, het begin is er al. FutureNet. Ook bij mij kwam het op mijn pad en ik maakte de keuze om hiermee aan de slag te gaan. Een weet je: garanties in het leven zijn er niet. Er is er maar één en dat betekent dat er een einde aan je leven komt. De rest van je leven moet je gaan ervaren, leven, beleven in het huidige moment.

Maak van de rest van je leven een Happy Leven. Ga ermee aan de slag en kijk wat het voor jou kan betekenen.

Ik help je er graag bij om jou de juiste vragen te laten beantwoorden.

 

Maak er een mooie dag van

Snel rijk worden: Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd

Geplaatst door op zondag 5 augustus 2018 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Snel rijk worden: Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd

Kijk, snel rijk worden doen maar heel weinig mensen. Het kost actie, inzet, investeren, motivatie en positieve mindset. Het kost gewoon tijd. Niemand zal dat ontkennen en het is fabeltje dat je met online geld verdienen snel rijk kan worden. Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd, wat betekend dat je op de lange termijn moet kijken en bouwen aan een toekomst met meer vrijheid in tijd, meer vrijheid in geld en vrijheid in je leven.

Wat betekent rijk zijn eigenlijk? In Nederland betekend rijk zijn dat je een dak boven je hoofd hebt, je dagelijkse boodschappen kan doen, je verzekeringen en belastingen kan betalen en een buffertje op de bank hebt staan. Je kan zonder nadenken spullen aanschaffen die je denkt nodig te hebben, regelmatig lekker uit eten kan gaan en minimaal 1x per jaar goed op vakantie kan gaan. 

Klink allemaal heel goed, maar kan het nog beter? Ja, dat kan het zeker. Het begint allemaal met verstandig nadenken wat je wilt gaan bereiken.

Stel: je hebt moeite om elke maand de eindjes aan elkaar te knopen of je vakantiegeld verdwijnt in de huishoudpot of worden de achterstallige betalingen mee weggewerkt.
Stel: je wilt nu eindelijk je droomreis gaan maken, volledig verzorgd en met het hele gezin
Stel: je hebt een familie auto maar eigenlijk wil jij je droomauto
Stel: je werk fulltime voor een baas, maar liever ga jij je eigen onderneming starten
Stel: je hebt een buffertje op je spaarrekening, maar met de huidige rent van 0,03% gaat je droomreis of droomauto er niet komen.

Rente ING

Alles begint met wat jij zou willen bereiken. Alles is mogelijk, wat je ook droomt, maar je moet er wel iets voor doen. Met alleen een positieve mindset gaat je onderneming niet lopen. Met alleen een plan ga jij je droomreis niet maken, zonder motivatie gaat er niets gebeuren. Zonder actie geen resultaat.

Er is een oplossing die ik graag met je wil delen. Een oplossing om in één jaar jouw resultaat van je vrijheid in geld, je vrijheid in tijd en de vrijheid in je leven te bereiken. Ja, dat betekent 365 dagen jouw actie, jouw inzet, jouw motivatie en jouw positieve mindset. Elke dag om je dromen uit te laten komen. Elke dag om jouw resultaat te halen die jij voor ogen hebt.

Dit doe je niet alleen. We doen het samen. Als één team werken we een heel jaar lang samen. Van begeleiden, motiveren, stimuleren en activeren. Door nieuwe dingen te leren, te doen en actief aan de slag te gaan kan jij je dromen werkelijkheid laten worden. Ik help je er heel graag bij. Niets maakt mij gelukkiger dan jouw dromen te zien uitkomen.

Ga nu je kans pakken om 1 jaar lang samen met mij de weg naar vrijheid te bewandelen.

Schrijf je nu hier in   Ja, ik wil ook 365 dagen meedoen  

Na je inschrijving neem ik gelijk persoonlijk contact met je op en samen maken we het plan om jouw toekomst nog mooier en beter te maken. 

Heb je nu al vragen, stel ze dan gerust en mail naar info@gabriellevanbrussel.nl of bel mij gewoon op. 

Wat 5 minuten schrijven al met je kan doen

Geplaatst door op donderdag 22 maart 2018 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Wat 5 minuten schrijven al met je kan doen
Wat 5 minuten schrijven al met je kan doen

Gedachten die in een rondje blijven draaien;
Gedachten die met je op de loop gaan;
Gedachten waarover je niet wilt nadenken;
Gedachten over je gedachten;
Gedachten aan angsten;
Gedachten die somber zijn.

Een mens heeft ongeveer 40.000 tot 60.000 gedachten op een dag. 75% daarvan zijn repeterende gedachten (gedachten die je gisteren ook al had en ook vorige week). Zit je lekker in je vel en ben je gelukkig dan heb je ongeveer 70% negatieve geladen gedachten.

Oeps denk je nu? Heb ik ook negatieve geladen gedachten? Ik ben altijd zo positief.

De motivator die onze gedachten op gang houden is angst. Waar we vroeger, ongeveer in het stenen tijdperk, bang voor moesten zijn, is in het dagelijkse leven zoals die nu is niet meer noodzakelijk. De echte gevaren zijn geweken, maar ons brein reageert nog. Denk aan de uitspraak: “Beren op de weg”.  Nu kan ik je vertellen dat beren in Nederland voorkomen in de dierentuin en niet op de A2.

Maar waar is ons hoofd nu vooral zo druk mee?
De maar wat als….. gedachten; (de beren)
Emotionele pijn: bijvoorbeeld: afgewezen worden, depressiviteit, eenzaamheid, verdriet enz.

Het is tijd om je gedachten eens op de schrijven.
Waar denk je nu toch allemaal aan?
Hoe vaak komen die gedachten voor?
Van welke gedachten lig je midden in de nacht wakker?
Welke stuiterende gedachten wil jij tot rust brengen?

Creër overzicht in je gedachten door ze elke dag op te schrijven. Dat is het doel van deze oefening. Je hoeft geen oplossingen te gaan bedenken, je hoeft niet gelijk aan de slag te gaan. Maar door elke dag op een vast moment alle gedachten op te schrijven maak je je gedachten inzichtelijk. Met onze gedachten kunnen we dingen “zien” die er niet zijn en zien dingen niet wat er wel is. Bewust waarnemen en het inzichtelijk maken van je gedachten creër je meer rust en overzicht in je hoofd.

In het Geluks E-Book staat een oefening die hier heel goed van pas komt. Heb jij het Geluks E-Book al? Dan ben je al lekker aan de slag met deze oefening. Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen.

Heb jij het Gratis Geluks E-Book nog niet? Geen paniek. Schrijf je nu in voor E-Zine en ontvang gelijk het Gratis Geluks E-Book in je mailbox met nog meer tips voor een Geluksgevoel. Je kan er gelijk mee aan de slag.

Ik schrijf me nu in voor het Gratis Geluks E-Book

Wat als alles een Keuze is?

Geplaatst door op dinsdag 7 november 2017 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Wat als alles een keuze is

Wat als alles een keuze is en jij nu kiest om alles wat niet van jou is op te ruimen en los te laten, op een ontspannen manier, om zo meer ruimte te creëren voor jouw creaties?

Kies jij nu voor verandering, vernieuwing en verrijking?

Met een Access Bars™ sessie kies jij voor jezelf om:

 • Lekker te ontspannen
 • Tijd voor jezelf te maken
 • Rust in je hoofd te creëren
 • Nieuwe energie opdoen
 • Makkelijker keuzes gaan maken

Ga de ervaring aan en kom nu kennismaken met Access Bars™.

Profiteer nu van 50% korting op een Access Bars™ behandeling (bij inschrijving op E-Zine in februari)

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Hoeveel wil jij ontvangen?

Geplaatst door op vrijdag 20 oktober 2017 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

 

Ben jij bereid om meer met gemak te ontvangen?

Mooie dingen gebeuren ineens

Geplaatst door op dinsdag 10 oktober 2017 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

 

Een verrassend mooie lucht deze ochtend. Ik ben onderweg en kijk met mijn snoet richting de zon. Ik geniet tijdens het rijden van de mooie lucht en ben benieuwd wat er vandaag voor moois gaat gebeuren.

Geniet van deze dag.

Let Your Dreams Take A Flight

Geplaatst door op zondag 17 september 2017 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Let Your Dreams Take A Flight

In de Business Lounge zie ik elke dag deze tekst. Wanneer ik mijn eerste cappuccino inschenk kijk ik dromerig naar de blauwe letters. De tekst komt niet helemaal uit de lucht vallen, we zitten namelijk op de Fokkerstraat. Let Your Dreams Take A Flight.

Een beter begin van de dag kan ik niet hebben. Starten met een droom en neem het mee de dag in. Elk moment dat ik bezig bent met mijn droom komt het uiteindelijke resultaat sneller dichtbij. Ik heb geen haast, geen vliegende start, maar wel een droom. De droom heb ik zover ik nu kan uitgewerkt en een realistisch einddoel gesteld. Nu kan ik de focus leggen op een doel. Welke stappen kan ik nu zetten om het doel te bereiken? Verschillende paden heb ik uitgezet. Soms loopt een pad dood en kan ik een zijstap maken naar het andere pad. Maar de focus is nog steeds het einddoel.

Raak ik mij focus wel eens kwijt? Natuurlijk. Ik ben ook maar een mens. Ik raak soms ook de weg kwijt en wordt meegezogen in de snelle wereld van nu waarin perfectie en het van alles “moeten” de overhand hebben.  Doen zoals het hoort. Meegaan in de massa van miljoenen mensen en slaat de angst voor afwijzing en kritiek toe.
De kunst is om de focus weer te vinden, het op te pakken en er opnieuw voor te gaan. En dat elke dag opnieuw.

Ik heb elke dag een keuze:

Elke dag kan ik opnieuw kiezen. Ik kies voor mijn gedachten die mij verder brengen naar mijn einddoel. Elk moment kan ik kiezen waar ik heen wil en wat ik kan gaan doen. Kiezen wat goed voor mij voelt op het pad wat ik aan het lopen ben. Vertrouwen hebben in wat ik voor mezelf kan bereiken. De mogelijkheden zijn eindeloos als je de stap durft te nemen.

Welke stap ga jij nemen?

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This