fbpx

Blog

Nagelriemolie

Geplaatst door op zaterdag 19 oktober 2019 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Nagelriemolie

Als nagelstylist is het misschien wel één van je favoriete verzorgingsproducten. Maar wat doet olie nou precies en werkt de ene olie echt beter dan de andere? Medisch manicure Amata van Straaten is gespecialiseerd op het gebied van de natuurlijke nagel. Samen met Liesbeth van Wingerden, nagelstylist en specialist op het gebied van de natuurlijke nagel legt zij alles uit over de werking van nagelriemolie.

Het is een open deur, maar het is goed om de nagels en nagelriemen te verzorgen met nagelriemolie. ‘Een hoogwaardige nagelriemolie kan de conditie van de huid en de nagels verbeteren en in tact houden’, legt Amata uit. Dit is van essentieel belang om de matrix en het omheen liggende gebied optimaal te kunnen beschermen. ‘In het dagelijks leven worden de handen vaak blootgesteld aan water en dit kan de huid en nagels uitdrogen.’ 

Uitdroging tegengaan 

Nagelriemolie zorgt ervoor dat de huid soepel blijft en het bed epithelium niet uitdroogt. ‘Die uitdroging kan namelijk leiden tot delaminatie, het loslaten van de nagelplaatcellen’, legt Liesbeth uit. Hoe vaak iemand nagelriemolie moet gebruiken, is afhankelijk van het dagelijks leven van de klant. ‘Klanten die vaak met water of chemicaliën – zoals schoonmaakmiddelen – werken, zullen het vaker moeten gebruiken.’

Nagelaandoeningen 

Ook bij bepaalde nagelaandoeningen is het gebruik van een speciale olie te adviseren. ‘Het wordt ingezet om herstel te creëren en de groei te bevorderen. Misschien is het makkelijker om te zeggen wanneer nagelriemolie geen nut heeft’, zegt Amata. 

Kunstproduct 

Zeker bij het gebruik van kunstproduct is het gebruik van nagelriemolie te adviseren. ‘Bij bijvoorbeeld gelpolish dringt de olie door in de kanaaltjes die afweken mogelijk maken. Je kan op die manier de verkleuring van gelpolish tegengaan en het product blijft in betere conditie’, zegt Amata. Je kan daarbij denken aan de flexibiliteit van de (kunst)nagel. ‘De natuurlijke nagel en de vrije rand van de natuurlijke nagel zal ook minder snel loskomen van het kunstproduct’, vult Liesbeth aan. 

Nagelriemolie aanbrengen

Je denkt er misschien niet bij na, maar ook de manier waar op je de nagelriemolie aanbrengt, maakt verschil. ‘Houd de hand ondersteboven en laat de olie onder de vrije rand lopen. Op die manier biedt de olie een optimale verzorging van het hyponycium (nagelriem) tot aan de proximale nail fold (nagelrand).’   

Starter Pack

Nagelriemolie van Bionail is te bestellen in de shop.

Met dank aan: Nailed Magazine 2019

Medicatie op voorschrift

Geplaatst door op donderdag 10 oktober 2019 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Medicatie op voorschrift

Onlangs schreef ik op Facebook een stuk over mijn ervaring over vitamine B12, D3 en selenium tekort en welke gevolgen dit had voor mijn welzijn. Injecties B12, druppels D3 en pilletjes om andere tekorten aan te vullen en dat allemaal in hoge dosis. De gemiddelde prijs aan potjes met pilletjes, drankjes en druppeltjes om mijn gezondheid op pijl te houden is best een aanslag op je portemonnee.

Ik ben geen fan van pilletjes slikken. Er is niets mis met pilletjes die hun werk doen, die je nodig hebt of je pijn dragelijk maken. Alleen heb ik er moeite mee om ze door te slikken.

Zo kreeg ik enkele vragen over, als ze Orgaderm gingen gebruiken ze moesten stoppen met het slikken van pilletjes die ze voorgeschreven hebben gekregen van de huisarts of dokter. Mijn antwoord is heel duidelijk hierover: dit doe je alleen in overleg met je huisarts of dokter.

Wanneer je zelf multi-vitamine, D, C of andere aanvullingen koopt bij het Kruitvat, Etos of online zoals de vitamine-store of zelf bij BOL.com, dan zou je deze kunnen vervangen door Orgaderm. In Orgaderm zitten 18 verschillende vitamines, mineralen, co-enzymen en extracten in zeer hoge concentraties. Wat Orgaderm uniek maakt is de combinatie van de verschillende ingrediënten en in vloeibare vorm is, zodat het veel sneller door het lichaam wordt opgenomen.

Ook de blend van oa: Marine Collageen, Hyaluron, Q10 en Silicium zorgt voor een unieke samenstelling die nog niet op de Europese markt te vinden is. Deze 3 in 1 Bioactieve Beauty Drink zorgt voor glanzende haren en voorkomt haaruitval, helpt het verouderingsproces te vertragen en verminderd rimpels en diepe lijnen en een zorgt voor een frisse uitstraling. En het zorgt voor de nagels zodat ze minder snel breken, scheuren en verkleuren. In combinatie met Bionail ben je verzekerd van mooie gezonde en stevige nagels.

Ben je allergie’s voor vis? Door de Marine Collageen bevat Orgaderm vis en is dus niet voor jou geschikt.
Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Orgaderm wordt dan afgeraden.
Neem 1 shot van 25 ml in de ochtend tijdens of na het ontbijt. Niet op een nuchtere maag. Door de hoge concentraties kan het je een misselijk gevoel geven.
Drink voldoende water naast andere dranken zoals koffie, thee of fris.

Een gezonde Beauty Lifestyle begint bij jezelf. Weet wat je eet, drinkt en beweeg voldoende. Medio december 2019 komt er een nieuw product Biorade bij JeTaSo die helpt je met gewichtsverlies en is 100% biologisch. Heb je hierbij hulp nodig? Ik help je graag.

Marine collageen

Geplaatst door op donderdag 19 september 2019 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Marine collageen

Viscollageen of Marine collageen

Collageen is het allerbelangrijkste eiwit in je lichaam. Collageen zit onder andere in je botten, tanden, spieren maar ook in je huid. Collageen is “de lijm” die je lichaam gebruikt bij je opbouw van je spieren en zorgt voor een stevige en veerkrachtige huid.

Vanaf je 25 levensjaar loopt het collageen gehalte terug en verlies je per levensjaar 1% van het opgebouwde collageen. Zo zie je met verstrijken van de tijd, de afname van collageen, je huid tekenen laat zien van veroudering en je lichaam minder vitaal is. Vanaf je 50ste levensjaar maak je nog maar weinig collageen aan en zullen rimpels en lijnen zichtbaar gaan worden.

Het is dus belangrijk je collageen aan te vullen en uit verschillende onderzoeken is gebleken dat met name de juiste collageen belangrijk is voor de resultaten. Collageen komt uit natuurlijke bronnen: Dieren, planten en vissen. Collageen wat het beste wordt opgenomen door ons lichaam is het collageen dat het meest lijkt op het type dat door ons lichaam wordt geproduceerd. En dat is viscollageen. Ook wel Marine collageen genoemd.

Marine collageen wordt gemaakt van de huid of schubben van zoutwater vissen. Dit collageen wordt gemiddeld 1,5x beter opgenomen dan andere soorten collageen. Het bevat 8 essentiële aminozuren, waaronder glycerine en proline. Glycine is een allesomvattend aminozuur dat de opbouw van droge spiermassa bevordert, het centrale zenuwstelsel beïnvloedt om oa vorming van maagzweren te voorkomen, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen heeft en de glucosetolerantie verbetert ter bescherming tegen diabetes. Proline is belangrijk voor het stimuleren van de synthese van collageen en werkt als een antioxidant door vrije radicalen te verwijderen om celbeschadiging te voorkomen.

De gezondheidsvoordelen van Marine collageen:

Huid: de huid ziet er zichtbaar jonger uit, waarbij rimpels en lijnen gaan afnemen. Elasticiteit wordt verhoogd en de huid wordt sterker en gezonder. Marine collageen heeft daarnaast een positief effect op striae en cellulitis en vermindert schade ontstaan door de zon. Het aanvullen van collageen kan leiden tot het sneller genezen van oa: littekens, huiduitslag of brandwonden.

Haar: Marine collageen maakt het haar dikker en glanzender en de haargroei wordt gestimuleerd.

Nagels: gespleten nagels nemen af, nagels worden versterkt en de groei wordt bevorderd. In combinatie met Bionail worden je nagels van binnenuit en van buitenaf gestimuleerd.

Lichaam: Marine collageen versterkt botten, gewrichten en kraakbeen. Door Marine collageen aan je dagelijkse voeding toe te voegen, heb je minder last gewrichtsklachten. Marien collageen is een zuivere eiwitbron die geen koolhydraten, suiker of vet bevat. Dagelijkse inname van Marine collageen kan helpen om de eetlust te onderdrukken door je langer vol te laten voelen en zo gewichtsverlies helpen te bevorderen naast voldoende bewegen en water drinken.

Marine collageen poeders of pillen worden minder goed opgenomen. De moleculen van collageen in drankjes of shots zijn namelijk zo klein en geconcentreerd, dat het binnen 15 minuten wordt opgenomen in de bloedbaan.

Orgaderm het Anti-aging boost voor je lichaam.

De hoeveelheid Marine collageen in Orgaderm is 6250 mg ofwel 6.25 gram
Je dagelijkse shot Orgaderm van 25ml is de perfecte ondersteuning die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren van binnenuit. Naast Marine collageen zijn er 17 andere ingrediënten in hoge dosering die Orgaderm tot een uniek beauty drink maakt wat niet te evenaren is. Maandelijks is er controle door Instituut Kurz over de kwaliteit van Orgaderm. Door zelf de qr-code te scannen die op de fles staat weet je precies wat er in zit.

Er zijn verschillende beauty drinks verkrijgbaar, maar nooit met de hoeveelheid Marine collageen zoals in Orgaderm. Er zit vaak een andere (goedkopere) collageen in of de kuur is vaak te kort of erg duur. De prijzen liggen tussen de € 49,00 voor 500ml of € 180,00 voor 1 kuur van een maand. Orgaderm is dan ook uniek qua prijs en qua ingrediënten.

Met 1 fles Orgaderm doe je 1 maand en bewaar je in de koelkast. Met het bijgeleverde glaasje neem je elke ochtend tijdens of na het ontbijt een shot van 25ml Orgaderm. Doe het niet op een lege maag, dit kan je een misselijk gevoel geven. Dit door de hoge concentratie heilzame ingrediënten. Kinderen hebben geen extra collageen nodig en de advies leeftijd is +18. Ben je ergens allergisch voor? Check dan de ingrediëntenlijst.

Wil je meer weten over Orgaderm? Neem dan vrijblijvend contact op via info@gabriellevanbrussel.nl

Bestellen kan via www.gabriellevanbrussel.nl/bionail en kies voor shop en Orgaderm.

Wil je Orgaderm kopen tegen inkoopprijs: Kies dan voor registratie en ontvang alle producten met 25% korting, ontvang de nieuwsbrief en profiteer van verschillende acties speciaal voor geregistreerden.

Ingrediënten

Er is een speciale facebookpagina voor gebruikers van Orgaderm. Een activatie groep om elkaar te ondersteunen, ervaringen te delen, tips&tricks, en resultaten te laten zien. Je bent hier uitgenodigd om deel te nemen. 1 voorwaarden: je gaat starten met Orgaderm en hebt je fles besteld.
Orgaderm Challenge: Beauty Life Style Changers

Time to Improve

Geplaatst door op woensdag 17 april 2019 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Stap 3 – Bionail ™ Improve

Natural Nude

De ultieme nagelvoorbereiding voor een fantastische esthetiek! De verborgen kleurafdichting van Bionail ™ Improve verbetert de natuurlijke kleur van uw nagels, wat resulteert in een meer subtiele en diepe glans voor een visuele make-over. De nagels zijn direct beter bestand dankzij de waardevolle revitaliserende beschermende barrière, ze voorkomen uitdroging en voorkomen omgevingsinvloeden. Tegelijkertijd wordt het nageloppervlak gelijkmatig gladgemaakt, op een verfijnde manier opnieuw gevuld en oneffenheden praktisch onzichtbaar gemaakt. Improve geeft je nagels een instant professionele stralende wonder finish voor een prachtige look, alsof je net terug bent van een manicure!

Toepassing:

Breng Bionail ™ Improve over uw voorbehandelde nagels aan, zorg ervoor dat u ze slechts in één richting tegelijk aanbrengt, bij voorkeur van de nagelriem tot de punt van de nagel voor een consistent resultaat! Een kleine tip; Zorg ervoor dat er niet te veel verf op de borstel zit, anders veroorzaakt het stoten of “verfneuzen”. Je kunt twee keer lakken om een grotere kleurintensiteit te bereiken. Nogmaals heel belangrijk: zorg dat de eerste volledig droog is voordat u de tweede laag aanbrengt!

Ingrediënten:

butyl acetaat · ethyl acetaat · nitrocellulose · adipinezuur / neopentylglycol / trimellietzuuranhydride colopymer · acetyltributylcitraat · isopropyl alcohol · Talc · stearalkonium bentoniet · acrylaten colopymer · styreen / acrylaat copolymeer · silica · benzofenon-1 · water · trimethylpentaandiol dibenzoaat · tocoferylacetaat · Panthenol · bambusa vulgaris extract · Lavandula angustifolia bloem water · Malpighia glabra fruitextract · Vitis Vinifera Seed Oil · gehydrolyseerde KERATIN · Arabica Coffea extract · ribes nigrum zaad olie (zwarte bes) · magnesiumascorbylfosfaat · CI 77891 · CI 77.742 · CI 77491 · CI 19140

Uitgelichte actieve ingrediënten Bionail™ Improve:

Panthenol: ideaal voor nagelverzorging en wordt zeer gewaardeerd om zijn flexibiliteit en waterbindende eigenschappen. De nagels zijn dus gladder en stabieler.
Keratineproteïne: beschermt en versterkt de nagelplaat, lelijke groeven worden gladgemaakt, verkleuring bedekt.
Koffie-extract: verfrissend, verkwikkend en dankzij de antioxiderende eigenschappen ook ontgiftend en helend. Het bevat ook waardevolle ingrediënten die van nature de schoonheid van gezonde nagels behouden. Druivenpitolie: versterkt en hydrateert.
Zwarte bes olie: helpt bij broze nagels om ze sterk en gezond te houden. Magnesium: Bezit voor de cosmetica interessante eigenschappen, perfectioneerd de nagelplaat en zorgt voor een nog betere manier om vocht te binden, zorgt voor een gezonde groei van de nagels.
Lavendelwater: ontstekingsremmend, heeft sterke kalmerende en reinigende eigenschappen. Het wordt ook beschouwd als een vocht inbrengende crème en antisepticum.
Acerola: is rijk aan antioxidanten, helpt optimaal bij het oplichten van de nagel. Een ander voordeel is dat de acerola harmonieus verwerkt kan worden met tal van andere natuurlijke stoffen.

Nu ook te verkrijgen in 6 nieuwe kleuren:

Summer Pink
Red Velvet
Crispy Mint
Pretty Purple
Creamy Taube
Black Night

Actie

Regelmatig zijn er acties bij Bionail. Op 17 april tot 24 april 2019 zijn er 200 complete Bionail pakketten beschikbaar tegen de prijs van € 99,00. Dit is inclusief een kleurtje en je eigen inlog voor je eigen verkooppagina.
Kijk voor meer informatie en/of registratie op:
https://jetaso.eu/?partnerid=11498
Wees er op tijd bij want op is ook echt op bij Bionail.

Houdbaarheid

Geplaatst door op zaterdag 30 maart 2019 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Houdbaarheid

Je hebt altijd je favoriete oogpotlood, een lippenstift in de perfecte kleur, oogschaduw met jouw kleuren en verzorgingsproducten die het beste bij jouw huid passen. Dagelijks maak je hier gebruik van en en komt een tijd waarop deze helemaal op zijn en jouw merk deze niet meer in het assortiment hebben, of dat je heel zuinig bent en hier jaren mee doet. Dat laatste in niet zo verstandig. Make-up en verzorgingsproducten hebben namelijk ook een houdbaarheids-datum.

Weet je dat er op elke product vaak ook een houdbaarheid vermeld staat? Voor de meeste merken is dit verplicht. Het PAO symbool staat voor
Period After Opening. 6M, 12M, 18M of 24M staan voor maanden na opening van het product. Ook hoe en waar je je product bewaard is van belang voor de kwaliteit van de producten.

Welke producten kan je hoe lang bewaren?

Mascare 4-6 maanden
Micellair water 6 maanden
Eyeliner 6-2 maanden
Oog-lip-wenkbrauwpotlood 1 jaar
Lip balm/Lipp-gloss 1 jaar
Cleanser 1 jaar
Foundation 2 jaar
Lippenstift 2 jaar
Blush/poeder 2 jaar
Nagellak 2 jaar
Oogschaduw 2 jaar
Dag- en nacht crème 2 jaar
Parfum 1 jaar

Enkele tips om goed voor je producten te zorgen.

– Zorg dat je product niet uitdroogt. Zorg dat je de deksel of dop goed afsluit.
– Ziet het er anders uit of ruikt het raar? Weggooien.
– Stel je producten niet bloot aan extreme temperaturen.
– Niet met je vingers in een potje, maar gebruik een spatel.
– Reinig je make-up kwasten regelmatig.
– Bewaar parfum in het originele doosje.

Kwalitatief goed, beter, best.

Al jaren gebruik ik de verzorgings- producten en geuren van Federico Mahora. Het grote voordeel hiervan is dat ik deze producten zelf kan bestellen in mijn eigen webshop, dierproefvrij zijn, en ik altijd “verse” producten ontvang en de kwaliteit hoog is. Ook qua prijs ben ik zeer tevreden. Dus stop met shoppen bij de budget winkels. Je weet nooit hoe “oud” deze producten zijn en aan welke temperaturen ze zijn blootgesteld. Koop ook niet de 1+1 gratis. Je maakt het 2de product niet op. Koop liever een kwalitatief beter product en gebruik deze dagelijks. Wees niet zuinig met het gebruik van gezicht creme’s. Je huid is er dankbaar voor.
Voor mijn nagels gebruik ik Bionail. Een gloednieuw product en nu in Nederland alleen te verkrijgen bij partners van Bionail

Natuurlijk(e) Nagels

Geplaatst door op zaterdag 16 maart 2019 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Natuurlijk(e) Nagels

Het is rond 1996 wanneer ik mijn opleiding tot Nagelstyliste in Acryl en Gel afrond en ik in mijn eigen praktijk klanten kan ontvangen voor een mooie set kunstnagels. In die tijd was het echt een luxe om kunstnagels te hebben en mijn meeste klanten bestonden uit aankomende bruidjes die op de mooiste dag van hun leven, en waar de bruidegom de ring aan de vinger schoof met prachtige nagels, stonden te stralen. Een lust voor het oog voor deze bijzondere dag.

Mijn kinderen waren nog heel klein en ik werkte in de avonduren boven op zolder waar ik een complete salon had ingericht. 2 klanten op een avond waren geen uitzondering. De meeste tijd was ik kwijt aan vijlen van de kunstnagel en de acryl. De klanten stonden in de rij voor bijwerken, reparaties en nieuwe sets. Het resulteerde na 3 jaar een RSI arm en moest ik noodgedwongen stoppen met mijn praktijk.

We zijn zo’n 20 jaar verder en onlangs ben ik naar een salon geweest voor een behandeling manicure en pedicure. Normaal gesproken doe ik het allemaal zelf, maar ik had wel zin om even ME-Time in te plannen. Een moment van verzorging voor mij als persoon, even niet alles zelf willen doen, maar investeren in mezelf.

Ik had een afspraak gemaakt om 3 uur en iets voor 3 uur kom ik daar aan. Het is een salon met 6 nagelstylisten die allemaal druk bezig zijn met jonge meiden. Een jongeman komt naar me toe en vraagt of ik een afspraak heb. Jazeker. Hij biedt me netjes een kopje koffie aan. De wachtruimte zit vol en ik bedenk me nog: dit gaat vast uitlopen. De dames nagelstyliste kakelen vooral thais, chinees, vietnamees en af en toe een hollands woord over de hoofden van de meiden. De meiden zitten verveeld op hun telefoon te scrollen.

Ik maak een praatje met een oudere dame die haar nagels komt bijvullen over vaatwassers, woningbouw, het weer en dat het toch wel erg druk is in de salon. Ik had me niet bedacht dat het voorjaarsvakantie was en dat het daarom zo druk met meiden was. De jongeman moet regelmatig nee verkopen aan nieuwe klanten die aan komen lopen.

Vervolgens mag ik een stoel opschuiven en ben ik bijna aan de beurt. We zijn inmiddels 3 kwartier verder en kom ik aan de praat met een andere dame. Ik vraag haar of ze hier vaker komt en hoe ze het hier vindt. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. De rest maar met een korrel zout nemen. Ik begrijp wat ze bedoelt. Het kwekt vooral veel en met elkaar. Potjes Gel, Acryl en nagellak gaat over en weer. Er ligt heel veel stof, dat ik denk: dat is niet alleen van vandaag.

Een eindelijk na 5 kwartier ben ik aan de beurt. Ik mag plaats nemen achter een tafeltje. Mijn hand wordt in een bakje gekwakt en intussen gaat ze met een vriendin handsfree bellen. Mijn verbazing moet echt van mijn gezicht te lezen zijn geweest en na 5 minuten hangt ze op. Handje uit het bakje en volgende handje in het bakje. Ze vist ergens een vijl vandaan, knipt tot bloedens toe de nagelriemen en ragt een beetje heen en weer. Zo, hand 1 is klaar. Door naar de volgende hand. Olietje erbij en klaar is de manicure. Door naar de voetjes.

Ik mag nu plaats nemen in een massagestoel. En nee, die gaat niet aan. Mijn voetjes mogen in het badje, worden gescrubt en komt de eeltrasp erbij. Daar had ze even wat werk aan en ik probeer een gesprek aan te knopen. Helaas is mijn buitenlandse vocabulaire niet echt denderend, dus het gesprek stokt al snel. Nog wat vochtinbrengende voetbalsem en klaar ben ik.

Nu ik erop terugkijk moet ik vreselijk lachen om de chaos. Verwonderd zitten kijken naar nagelstylisten en hun klanten. Vooral veel jongen meiden die dit elke 3 weken komen doen om er maar bij te horen, want zonder kunstnagels hoor je er niet bij. Lopende band werk, afgeladen volle salon en bodem prijzen.

Moraal van dit verhaal: Kunst is prachtig maar ik ga voor natuurlijk. Gezonde en verzorgende eigen nagels. Persoonlijke aandacht, contact, natuurlijke producten en gewoon een praatje pot. Maak jij snel bij mij een afspraak voor een manicure behandeling?

Kijk welke mogelijkheden er ook voor jou zijn

Geplaatst door op zondag 9 december 2018 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Waar kies jij voor?

Schrijf je gratis in en kijk welke mogelijkheden er ook voor jou zijn.


Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Wat is er tegenwoordig nog gratis en wat zijn de addertjes onder het gras?

Kijk welke mogelijkheden er ook voor jou zijn

Het Social Media Platform is helemaal gratis en hiermee kan je, net als bij FaceBook, de berichten delen, chatten, liken. Vrienden maken over de hele wereld. Onze wereld een stukje mooier maken met jouw bijdrage met de FutureNet Foundation.

Wat is er mooier om eens een kijkje te nemen en het te gewoon te proberen?
Wat houd je tegen?

  • Denk jij in onmogelijkheden:
  • Ik heb hier geen tijd voor
  • Ik kan niet verkopen
  • Ik wil mijn vrienden niet belasten
  • Ik moet zeker veel geld investeren
  • Ik denk niet dat Multi Level Marketing werkt
  • Het zijn Poolse eigenaren, dus dat kan niet goed zijn
  • De markt is al snel verzadigd, dus ik ben te laat

En wat dacht je de opmerkingen zoals het is een Piramide spel of Ponzi systeem? Kijk het filmpje

Ik ga het niet verdedigen, ontkrachten of je ander sinds overtuigen. Je wilt wel of je wilt niet. Thats it. Traditioneel vasthouden aan wat je gewend bent is prima, maar verwacht dan niet dat het je gaat brengen waar je dromen liggen.

Wat is er allemaal wel mogelijk? Er zijn verschillende verdienmodellen zoals: Matrix, AdPro en FuturoCoin. Dat zijn de producten die je kan aanschaffen om de verdienmodellen te laten gaan werken.


Het meest hoor je over het 10 minuten klikken per dag op 10 advertenties. Dit is het verdienmodel van AdPro. Je koopt een AdPack van $10 of $50 en met het klikken verdien je commissie. Elke dag weer. Na ongeveer 150 dagen is je AdPack repectievelijk $12 of $60 geworden. Deze ga je weer herinvesteren. Hoe meer AdPacks je hebt hoe meer commissie per dag je ontvangt, waardoor je sneller van je commissie nieuwe AdPacks kunt kopen.

De start van mijn eerste AdPack

Je koopt dus een AdPack en je ontvangt buiten je commissie ook nog 800 views voor een advertentie van bijvoorbeeld je eigen bedrijf, je webshop, je vereniging waar je lid van bent of producten die je verkoopt. Deze advertentie komt langs bij ruim 4 miljoen FutureNetters. Een win-win resultaat.

Ben jij benieuwd hoe FutureNet voor jou kan werken? Hoe jij volledig online geld kan verdienen met de verschillende verdienmodellen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er alles over en laat je live zien hoe alles eruit ziet en hoe ik mijn geld online verdien.

Start vandaag nog en schrijf je gratis in voor het Social Media Platform

Doe wat je goed voelt. Kritiek krijg je toch wel

Geplaatst door op zaterdag 11 augustus 2018 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Soms komt er iets op je pad in je leven waar je gelijk helemaal blij van wordt. Alle cellen in je lichaam gaan bewegen, je hart maakt een sprongetje, de voelt de vlinders in je buik en in je hoofd springt een lampje aan. Doe wat je goed voelt. Kritiek krijg je tocht wel.

Doe wat je goed voelt. Kritiek krijg je toch wel.

Het overkomt ons allemaal. Bij de eerste moment weet je of het bij je past of niet. De radartjes gaan draaien wat de mogelijkheden allemaal kunnen zijn. Alle voors- en tegen passeren de revue. En dan kies je: ja of nee. Wat je ook kiest, het is goed voor jou. Elk moment mag je weer kiezen en morgen en overmorgen en volgende week. Je hoeft het niet te verdedigen, uit te leggen of verantwoording af te leggen. Je weet het heel goed zelf. Jij kiest waar jij heel blij van wordt. Dat kan ja zijn maar ook een nee. 

Een ieder mag kiezen wat ze willen. Soms een keuze vanuit het ervaring, soms een keuze vanuit onwetendheid en soms een keuze uit: dit ken ik niet, dus dat kan niet goed zijn.
Jouw keuze kan voor andere vaak iets zijn wat ze niet begrijpen. Hoe vaak je al niet gehoord: “Hoe kan je dat nu doen” of  “ik snap niet dat je dat doet” of “wat een slechte keuze” of “ik begrijp niet wat je daarin ziet” of “je bent wel wijzer dan dit” of “zo ben jij niet” of “dat zou ik niet doen als ik jou was” of “dat is niets voor jou”.

Het komt op je pad en jij beslist of je er iets mee doet ja of nee. Het komt op een bepaald moment aan je voorbij en dan nog een keer en nog een keer en dan ga je eens beter kijken waarom het aan je voorbij komt. Ga onderzoek doen, ga vragen stellen en laat je goed informeren. Vragen staat vrij en kies de persoon waarvan jij een goed gevoel bij hebt. 

Laat je angst niet meer regeren en vertrouw op je innerlijke ik. Jij weet het antwoord op de vraag die je hebt. Jij “weet” wat goed is voor jou. 

Ook ik heb begin juli een keuze gemaakt. Al eerder zei ik al dat een ander soort Media Platform naast FaceBook zou komen en dat het een kwestie van tijd zou zijn voor dat het er was. En Yes, het begin is er al. FutureNet. Ook bij mij kwam het op mijn pad en ik maakte de keuze om hiermee aan de slag te gaan. Een weet je: garanties in het leven zijn er niet. Er is er maar één en dat betekent dat er een einde aan je leven komt. De rest van je leven moet je gaan ervaren, leven, beleven in het huidige moment.

Maak van de rest van je leven een Happy Leven. Ga ermee aan de slag en kijk wat het voor jou kan betekenen.

Ik help je er graag bij om jou de juiste vragen te laten beantwoorden.

 

Maak er een mooie dag van

Snel rijk worden: Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd

Geplaatst door op zondag 5 augustus 2018 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Snel rijk worden: Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd

Kijk, snel rijk worden doen maar heel weinig mensen. Het kost actie, inzet, investeren, motivatie en positieve mindset. Het kost gewoon tijd. Niemand zal dat ontkennen en het is fabeltje dat je met online geld verdienen snel rijk kan worden. Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd, wat betekend dat je op de lange termijn moet kijken en bouwen aan een toekomst met meer vrijheid in tijd, meer vrijheid in geld en vrijheid in je leven.

Wat betekent rijk zijn eigenlijk? In Nederland betekend rijk zijn dat je een dak boven je hoofd hebt, je dagelijkse boodschappen kan doen, je verzekeringen en belastingen kan betalen en een buffertje op de bank hebt staan. Je kan zonder nadenken spullen aanschaffen die je denkt nodig te hebben, regelmatig lekker uit eten kan gaan en minimaal 1x per jaar goed op vakantie kan gaan. 

Klink allemaal heel goed, maar kan het nog beter? Ja, dat kan het zeker. Het begint allemaal met verstandig nadenken wat je wilt gaan bereiken.

Stel: je hebt moeite om elke maand de eindjes aan elkaar te knopen of je vakantiegeld verdwijnt in de huishoudpot of worden de achterstallige betalingen mee weggewerkt.
Stel: je wilt nu eindelijk je droomreis gaan maken, volledig verzorgd en met het hele gezin
Stel: je hebt een familie auto maar eigenlijk wil jij je droomauto
Stel: je werk fulltime voor een baas, maar liever ga jij je eigen onderneming starten
Stel: je hebt een buffertje op je spaarrekening, maar met de huidige rent van 0,03% gaat je droomreis of droomauto er niet komen.

Rente ING

Alles begint met wat jij zou willen bereiken. Alles is mogelijk, wat je ook droomt, maar je moet er wel iets voor doen. Met alleen een positieve mindset gaat je onderneming niet lopen. Met alleen een plan ga jij je droomreis niet maken, zonder motivatie gaat er niets gebeuren. Zonder actie geen resultaat.

Er is een oplossing die ik graag met je wil delen. Een oplossing om in één jaar jouw resultaat van je vrijheid in geld, je vrijheid in tijd en de vrijheid in je leven te bereiken. Ja, dat betekent 365 dagen jouw actie, jouw inzet, jouw motivatie en jouw positieve mindset. Elke dag om je dromen uit te laten komen. Elke dag om jouw resultaat te halen die jij voor ogen hebt.

Dit doe je niet alleen. We doen het samen. Als één team werken we een heel jaar lang samen. Van begeleiden, motiveren, stimuleren en activeren. Door nieuwe dingen te leren, te doen en actief aan de slag te gaan kan jij je dromen werkelijkheid laten worden. Ik help je er heel graag bij. Niets maakt mij gelukkiger dan jouw dromen te zien uitkomen.

Ga nu je kans pakken om 1 jaar lang samen met mij de weg naar vrijheid te bewandelen.

Schrijf je nu hier in   Ja, ik wil ook 365 dagen meedoen  

Na je inschrijving neem ik gelijk persoonlijk contact met je op en samen maken we het plan om jouw toekomst nog mooier en beter te maken. 

Heb je nu al vragen, stel ze dan gerust en mail naar info@gabriellevanbrussel.nl of bel mij gewoon op. 

Wat 5 minuten schrijven al met je kan doen

Geplaatst door op donderdag 22 maart 2018 in Blog Gabrielle van Brussel | 0 reacties

Wat 5 minuten schrijven al met je kan doen
Wat 5 minuten schrijven al met je kan doen

Gedachten die in een rondje blijven draaien;
Gedachten die met je op de loop gaan;
Gedachten waarover je niet wilt nadenken;
Gedachten over je gedachten;
Gedachten aan angsten;
Gedachten die somber zijn.

Een mens heeft ongeveer 40.000 tot 60.000 gedachten op een dag. 75% daarvan zijn repeterende gedachten (gedachten die je gisteren ook al had en ook vorige week). Zit je lekker in je vel en ben je gelukkig dan heb je ongeveer 70% negatieve geladen gedachten.

Oeps denk je nu? Heb ik ook negatieve geladen gedachten? Ik ben altijd zo positief.

De motivator die onze gedachten op gang houden is angst. Waar we vroeger, ongeveer in het stenen tijdperk, bang voor moesten zijn, is in het dagelijkse leven zoals die nu is niet meer noodzakelijk. De echte gevaren zijn geweken, maar ons brein reageert nog. Denk aan de uitspraak: “Beren op de weg”.  Nu kan ik je vertellen dat beren in Nederland voorkomen in de dierentuin en niet op de A2.

Maar waar is ons hoofd nu vooral zo druk mee?
De maar wat als….. gedachten; (de beren)
Emotionele pijn: bijvoorbeeld: afgewezen worden, depressiviteit, eenzaamheid, verdriet enz.

Het is tijd om je gedachten eens op de schrijven.
Waar denk je nu toch allemaal aan?
Hoe vaak komen die gedachten voor?
Van welke gedachten lig je midden in de nacht wakker?
Welke stuiterende gedachten wil jij tot rust brengen?

Creër overzicht in je gedachten door ze elke dag op te schrijven. Dat is het doel van deze oefening. Je hoeft geen oplossingen te gaan bedenken, je hoeft niet gelijk aan de slag te gaan. Maar door elke dag op een vast moment alle gedachten op te schrijven maak je je gedachten inzichtelijk. Met onze gedachten kunnen we dingen “zien” die er niet zijn en zien dingen niet wat er wel is. Bewust waarnemen en het inzichtelijk maken van je gedachten creër je meer rust en overzicht in je hoofd.

In het Geluks E-Book staat een oefening die hier heel goed van pas komt. Heb jij het Geluks E-Book al? Dan ben je al lekker aan de slag met deze oefening. Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen.

Heb jij het Gratis Geluks E-Book nog niet? Geen paniek. Schrijf je nu in voor E-Zine en ontvang gelijk het Gratis Geluks E-Book in je mailbox met nog meer tips voor een Geluksgevoel. Je kan er gelijk mee aan de slag.

Ik schrijf me nu in voor het Gratis Geluks E-Book

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This