fbpx

Bionail™

Bionail ™ is ‘ s werelds eerste “bioactieve nagelverzorgingslijn” die in slechts 10 minuten onverzorgde en beschadigde nagels repareert en verzorgt. Het synergetisch gecoördineerde 4-staps zorgsysteem kan gemakkelijk door elke vrouw thuis worden toegepast.

Leyla F. Sommer ontwikkelt al bijna twee jaar de Bionail ™ productlijn. Toonaangevende experts uit de nagelverzorging en ontwikkelingslaboratoria hebben de ondernemer hierover geadviseerd. Na intensief onderzoek en onderzoek naar de beste natuurlijke actieve ingrediënten, heeft Bionail ™ ‘ s revolutionair “bioactive nagelverzorging systeem” gecreëerd.
Een kwalitatief zorg-en applicatiesysteem dat voorheen niet op de markt beschikbaar is. Bionail ™ heeft in een mum van tijd nieuwe normen en trends in het nagelverzorging- segment gezet.

s’Werelds eerste bioactieve nagelverzorgings systeem

Waardevolle natuurlijke ingrediënten

Dierproefvrij

Bestel nu je eigen verzorgingssysteem

Bionail ™ – de nummer 1 krachtpatser voor onverzorgde en beschadigde nagels.

Webshop: bestel nu je starters pakket

De prijzen zijn vastgesteld door Bionail ™ en zijn voor iedereen gelijk. Profiteer van de inkoopprijs en schrijf je in bij JeTaSo. Inschrijven is altijd gratis en kies je eigen starters pakket. Heb je hulp hierbij nodig, neem dan gerust contact op en ik help je verder.

Wil je eerst proberen of Bionail ™ iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een manicure behandeling met Bionail ™ . De eerste behandeling is GRATIS. Een complete kuur met Bionail ™ duurt ongeveer 8 tot 10 weken 2x per week.

Meer lezen: klik hier

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This