fbpx

Beleefmoment Kleurrijke Inzichten

Verras jezelf met jouw innerlijke boodschappen! Doe mee met een workshop.


encaustic_art_03encaustic_art_02encaustic_art_01

 

Beleefmomenten

Het leven bestaat uit een aaneenschakeling van kleuren. Kleuren die onze stemming kunnen beïnvloeden, de inrichting van onze woonomgeving bepalen en een eigen identiteit creëren met de kleur van je garderobe. Iedereen heeft een persoonlijke kleurvoorkeur die verbonden is met smaak, stijl en sfeer.

Er is ook een innerlijke kleur, los van je hoofdkeus, die zich op diverse momenten van je leven laat zien, welke verbonden is met jouw gevoel en emoties. In een twee uur durend ‘Beleefmoment’ gaan we aan de hand van het gebruik van bijenwas kijken welke kleuren jou op dat moment iets willen vertellen en welke innerlijke boodschappen of inzichten uit jouw Zelf daarbij naar boven komen. Laat jezelf verrassen en ga intuïtief met bijenwas aan de slag om aansluitend met elkaar op een coachende manier de innerlijke inzichten te belichten en te bespreken.

Beleefmomenten Kleurrijke Inzichten – BASIS

Heel leuk om te beleven en tevens een kennismaking met bijenwas. Je leert hoe je het creatieve proces tot stand brengt en welke technieken er zijn. Het ontdekken van de kleuren en vormen die ontstaan, kunnen je nieuwe inzichten geven.

Prijs € 30,00 p.p. incl. koffie/thee/materiaal

Data: woe 30 mei van 20.00 tot 22.00 uur

AANMELDEN

Beleefmomenten Kleurrijke Inzichten – VERDIEPING

Bij de Verdieping ga je aan de slag met een thema. Door intuïtief te werken met bijenwas gaan we dieper op de tekening in die je hebt gemaakt en interpreteren we de Inzichten door middel van coaching. Bewustwording en Inzichten in het proces zijn mogelijkheden om opnieuw richting te geven aan je leven.

Prijs € 30,00 p.p. incl. koffie/thee/materiaal

Data: vrij 11 mei van 10.00 tot 12.00 uur

AANMELDEN

Beleefmomenten Kleurrijke Inzichten – COMPLEET

In deze dag ga je creatief aan de slag en krijg je de mogelijkheid om jezelf op een andere manier te leren kennen. Met de Basis en Verdieping samen bied deze dag je een complete ontspannende, leerzame en inspirerende dag met verassende inzichten in het huidige moment in je leven. Een leuke en gezellige dag waarin voor alles wordt gezorgd zoals koffie/thee/water en een eenvoudige lunch.

Prijs € 75,00 p.p. Incl. koffie/thee/materiaal/lunch

Data: za 19 mei van 10.00 tot 15.00 uur

AANMELDEN

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This