Luisterkind

Wat is Luisterkind

Luisteren naar jou

Mijn liefde voor het werken met mensen heeft me er toe gebracht om naast het Life Coaching ook Luisterkindwerker te zijn.

Met deze methode kan je op afstand op energetisch niveau afstemmen op kinderen en volwassenen en samen met de persoon in kwestie kijken naar zijn of haar wensen of vragen, de drempels die er voor liggen en de inzichten die er bij de Luisterkind-afstemming vrij komen.

Er zijn op dit moment ruim 670 Luisterkindwerkers werkzaam in Nederland, België, Spanje, Frankrijk, Bali en Australië en ik heb er voor gekozen om  zelf geen afstemmingen meer te doen, maar Diana Hendriks te ondersteunen op secretarieel en organisatorisch gebied. Als linker- en rechterhand kan je bij mij terecht met al je vragen over alle diensten van Diana.

Mocht je wel graag een Luisterkind-afstemming op jezelf of één van je kinderen willen, kijk dan op www.dianahendriks.nl. Daar tref je alle informatie aan. Bij ‘Luisterkindwerkers’ kun je terecht voor een Luisterkindwerker die je graag van dienst is.

In 2021 is de opleiding tot Luisterkindwerker ook via E-learning te volgen. Naast de 5 dagen van de opleiding krijg je ook toegang tot het studie portaal. Inmiddels zijn er 26 trainers die de opleiding tot Luisterkindwerker geven op locatie of via E-learning. Kijk op www.dianahendriks.nl/trainers voor een trainer die bij jou past.

Ik voel een vrolijke, open energie om je heen. Je geniet van het leven.
Je houdt van de natuur, lekker groen om je heen. En je gaat graag je eigen weg.
Sommigen noemen dat eigenwijs, maar daar moet jij hartelijk om lachen.  Jij noemt het je eigen wijsheid.
Jij vindt het allemaal zo logisch. Dat anderen dat niet zien kan je bijna niet begrijpen. Daar wordt je weleens ongeduldig van.
Soms even tot 10 tellen of diep ademhalen lost al veel op. En dat weet je ook wel. Alleen vergeet je het soms even.

Een mini afstemming speciaal voor mij

Ineke

Luisterkindwerker

Valentijn Actie:

Op 14 februari 2021 start om 09.00 uur de nieuwe Valentijn Mini Actie. Inschrijven kan dan via onderstaande knop.

(Alleen op 14 februari 2021)

Luisteren in de energie

De Luisterkind Methode voor jong en oud.