Ik Leer Ondernemen

Ik Leer Ondernemen

Je doet het niet alleen

Begin met bouwen van je bedrijf

Tegenwoordig is een website meer dan alleen het visitekaartje van uw bedrijf; het genereren van leads en het opbouwen van een klantenbestand wordt steeds meer een must voor ondernemers. Doordat we aan de ene kant gaan bouwen en aan de andere kant je coachen en trainen kun je zelf bepalen wat je wilt dat wij doen en wat je zelf doet.

Samen bouwen voor een mooi resultaat

Wanneer je kiest voor ons, plannen we eerst een intake gesprek. Zodra wij weten wat jij wilt, maken wij een offerte. Elke website is uniek dus ook jouw website.

Na je akkoord en betaling sturen we je een checklist. Hierin ga jij de vorm en inhoud bepalen maaar ook je ideeën en kleurenschema’s. Kom je er niet uit, dan helpen we om het helder te krijgen. Zodra die is ingevuld gaan wij aan de slag. 

We nemen je stap voor stap mee in het proces van bouwen en gaan je leren hoe jij aan je website aanpassingen kan doen. Naast bouwen geven we ook korte trainingen/workshops over diverse onderwerpen.

Met de uitgebreide checklist kon ik gelijk aan de slag en Ik Leer Ondernemen regelde de domeinnaam
en hosting. Ik kon gewoon de afbeelding uitzoeken en teksten maken en de rest werdt geregeld.
Ik ben klaar voor de start.

Astrid

Spanje:

Inmiddels zijn er al 2 Spaanse ondernemers die hebben gekozen voor Ik Leer Ondernemen. Omdat er online wordt gewerkt kunnen ook daar ondernemers helpen. Met 2 spaanse vertalers zijn er qua taalbarriere geen problemen. Regelmatig zijn er live afspraken met de spaanse ondernemers. Een prachtige combinatie van werk en vakantie.

Ik wil ook een nieuwe website

Wacht niet langer en neem vandaag contact op.