Appartementen

Appartementen

L’Estartit en Els Griells

Alles klaar voor jouw vakantie

Droom jij er al van om je koffer te kunnen pakken? Bikini, zwembroek, zonnebril, zonnebrand? Gewoon je kofferbak vullen en op pad te gaan. Even weg naar een andere omgeving.

Ik geniet altijd volop om even een korte break te hebben en om in een andere omgeving te zijn. Veel buiten zijn, wandelen, terrasje in de zon met een lekker glas wijn. Struinen over de markt, een praatje maken met de locale bewoners en de omgeving verkennen. Zelfs heerlijk om daar in de supermarkt boodschappen te doen. Lekkernijen proeven, een kerk bezichtigen en vooral genieten van het landschap.

Binnenkort zijn beide appartementen te boeken.

Op loopafstand van de restaurants en strand

Lekker op vakantie en in een zonnig land, strand en zee op loopafstand? Geen massa hotel maar je eigen vakantiestek en alle comfort.

Er zijn een paar appartementen die ik in het zonnetje wil zetten. Ik ken persoonlijk de eigenaar en vertoef met regelmaat in L’Estartit. Zowel korte momenten als een langere periode.

Appartement the Two Bees: Midden in het levendige centrum L’Estartit met zwembad. Van alle gemak voorzien. 2x2pers slaapkamers, balkon, wasmachine, 2 verdiepingen en iedere verdieping nog een slaapbank. Honden zijn ook welkom. Alleen beschikbaar in Juli en Augustus.

Appartement Els Griells: Naast het natuurgebied en aan zee. 15 minuten lopen naar de haven van L’Estartit. Maximaal 4 personen, zwembad.

L’Estartit ligt ongeveer 1 uur rijden van de frans/spaanse grens. Vanuit Nederland ongeveer 14 uur rijden met enkele korte stops onderweg.

Lekker dineren bij the old ambiant
Souveniers bij Aqua Sport
Terrasje pakken op de boulavard

L’Estartit is the place to be.

Gabriëlle

Els Griells

Aan het strand
4 personen
Zwembad

2 Bees

Centrum L’Estartit
2×2 persoons kamer
2 slaapbanken
Zwembad
Wasmachine
Balkon

Nummer 3

Deze staat op de planning voor meer informatie

Practische punten:

Het is nog steeds mogelijk om te reizen naar Spanje. Informeer zelf wat wel en niet mag.
Er is een GP en Lidl 5 minuten buiten het centrum. En Spar in het centrum.
Water kan je niet uit de kraan drinken, dus haal flessen water.

Ik wil boeken

Even een korte onderbreking en boek je appartement