Alle diensten op een rij

Ik ben gek op husselen en vooral doen wat leuk is. Mijn business, mijn organisatie is een afspiegeling van wat ik ben.
Diversiteit, ondernemend, hands-on mentaliteit, vrijheid, Luisterend oor, maar ook gewoon doen en kijken waar ik uitkom.
Ik blijf mezelf uitdagen, ontwikkelen en leren zowel in business als in het leven.

Met groei en bewustwording het beste uit je zelf halen

Soms heb je je leven wat minder overzichtelijk dan je zou willen.

Ik bied je, als Life Coach, graag een helpende hand om weer zicht te krijgen in je leven en samen met jou de tools te gaan vinden om het helder te houden, zodat je zonder veel moeite verder vooruit kan komen en je je weer goed en fijn voelt.

 

lifecoaching

Een nieuw merk in huidverzorging

Een huidverzorgingslijn, wie droomt daar nou niet van? Maanden van voorbereiding, onderzoek en testen is Mirissa ontwikkeld en zijn de eerste producten gelanceerd. Neem een kijkje op de nieuwe website.

huidverzorging

Luisterkindwerker

De Luisterkind Methode geeft je inzichten en antwoorden vanuit je onderbewuste. Als Luisterkindwerker luisteren we in de energie naar jou, gewoon vanuit huis. Voor baby’s tot aan opa’s en oma’s, dementie/alzheimer en iedereen die antwoord wil hebben op vragen.

luisterkind

Zet de volgende stap voor jouw bedrijf

Een mooie website laten maken kun je overal doen. Dat is niet ons geheim. Ons succes ligt in de combinatie van een design op maat met daarnaast de training en coaching om het zelf te doen. Dat zorgt ervoor dat de prijs betaalbaar is.

ik leer ondernemen

De Spaanse zon

Ik kan niet wachten om weer naar de Costa Brava te gaan. Uitrusten, genieten van de natuur en weer opladen. 
Werken vanuit het appartement en daarna lekker in de zon of een berg beklimmen. 

Costa Brava Vibes

Begin je vakantie goed

Lekker op vakantie en in een zonnig land, strand en zee op loopafstand? Geen massa hotel maar je eigen vakantiestek en alle comfort.

Er zijn een paar appartementen die ik in het zonnetje wil zetten. Ik ken persoonlijk de eigenaar en vertoef met regelmaat in  L’Estartit. Zowel korte momenten als een langere periode.

Appartementen