fbpx

Algemene voorwaarden

Algemene informatie

Ik werk volgens het NAC-model (Neuro Associative Conditionering) ontwikkeld door Anthony Robbins. Door toekomstgericht aan de slag te gaan, vragen te stellen en de focus te houden op het resultaat, creëren we nieuwe patronen en laat ik je nieuwe stappen vooruit te zetten. Motiveren op basis van je kwaliteiten en talenten en ga je nieuwe emoties en inzichten ervaren, waardoor je krachtiger en vol zelfvertrouwen weer inzicht in je leven krijgt.

Ik ben geen arts, psycholoog, pedagoog of wat dan ook. Ik verhelp geen ziektes of aandoeningen. Een gesprek kan nooit een medisch advies van een arts vervangen. Adviezen die mogelijk naar voren komen zijn nooit bedoeld als vervanging voor reguliere behandelingen.

Life-Coaching Professional en Behandelingen: Bij annulering van een coaching-sessie of behandeling minder dan 48 uur op voorhand, dan wordt deze gerekend als sessie en is deze te betalen inclusief eventueel gemaakte reiskosten.

Er zijn voor de workshops en trainingen een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zodra je een bevestiging hebt ontvangen is je deelname definitief. Bij een annulatie tot 1 week op voorhand is 50% van het totaalbedrag verschuldigd. Annulering minder dan 1 week op voorhand, dan is het volledige bedrag verschuldigd, maar kan de klant zich wel laten vervangen.

Het is nog niet mogelijk om bij mij te pinnen. Betaling kan contant of vooraf via bankrekening.

Op alle diensten van Van Brussel zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden (pdf)

Disclaimer © 2018 Alle rechten gereserveerd
Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, op te slaan in een geautomatiseerd bestand, openbaar te maken door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere vorm of wijze dan ook of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Van Brussel.
Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This