fbpx

Access Bars™

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en
meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd. Lees meer.


De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine. Lees meer.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt.
Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

Wat zijn de kosten:

Bij volwassenen duurt de behandeling in totaal 90 minuten en kost € 95,- 
Bij kinderen tot 12 jaar duurt de behandeling in totaal het 45 minuten en kost het € 45,- Betaling kan via een tikkie of via een factuur.

Maak vandaag nog een afspraak.

Hoe gemakkelijk wil jij je leven hebben? Kom Access Bars™ ervaren en verander je leven in één dag en het is dag één om je leven te creëren zoals jij dat wenst.

Officieel Access Bars™ Practitioner sinds 14 oktober 2017

Energetic Facelift sinds 17 december 2017

Correcting Vision sinds 18 juli 2018

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This