fbpx

Access Bars™ vanuit wettenschappelijk oogpunt

Vertragende hersengolven

Tijdens een Access Bars™ sessie vertragen de hersengolven van ons normale, wakkere en alerte bewustzijn – de bêta bewustzijnsstaat – via het apha en thèta bewustzijn naar de delta bewustzijnsstaat, de staat net voor de slaapfase. In deze staat verkrijg je toegang tot alle gedragspatronen, overtuigingen, overwegingen en standpunten vanuit de kindertijd t/m vorige levens.

Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door onze gedachten, gevoelens en emoties, wat mogelijk de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Tijdens en na een behandeling nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorm aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beïnvloed. Door je Bars te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden.

Door het regelmatig laten lopen van de Access Bars™ reset je jezelf als het ware en hoeft het verleden geen weerslag meer te hebben op het heden en de toekomst. Het maakt de weg vrij om het leven te creëren zoals je dat wenst.

In dit filmpje geeft neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin vanuit wetenschappelijk perspectief zijn beoordeling over de Access Bars™.

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Share This