fbpx

Luisterkind

Mijn liefde voor het werken met mensen heeft me er toe gebracht om naast het Life Coachen ook de opleiding tot Luisterkindwerker te volgen bij Diana van Beaumont.

Luisterkindwerker

Met deze methode kan ik me op afstand op energetisch niveau afstemmen op kinderen en volwassenen en samen met de persoon in kwestie kijken naar zijn of haar wensen, de drempels die er voor liggen en de inzichten die er bij de Luisterkind-afstemming vrij komen.

Er zijn op dit moment ruim 400 Luisterkindwerkers werkzaam in Nederland, België, spanje  en Frankrijk en ik heb er voor gekozen om zelf geen Luisterkinf-afstemmingen meer te doen, maar Diana van Beaumont te ondersteunen op secretarieel en organisatorisch gebied.

Mocht je wel graag een Luisterkind-afstemming op jezelf of één van je kinderen willen, kijk dan op www.dianavanbeaumont.nl. Daar tref je Luisterkindwerkers aan die werken volgens de Luisterkind Methode. Je kan gelijk daar een aanvraag doen. Alle Luisterkindwerkers zijn je graag van dienst en werken allemaal als zelfstandige.
Luisterkind Werker logo
luisterkindwerker

 

Pin It on Pinterest

Share This